Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion EXO-520 Smart Air Solid motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion EXO-520 Smart Air Solid motorhelm De Scorpion EXO-520 Smart Air Solid motorhelm is de waardige opvolger van de populaire Scorpion EXO-510 motorhelm. Deze helm is geschikt voor elk type motor. Door zijn gestroomlijnde model is deze motorhelm erg aerodynamisch en kan hij goed worden gedragen op naked bikes en sport- of sport tour motoren. D...

Scorpion EXO-520 Smart Air Solid motorhelm

De Scorpion EXO-520 Smart Air Solid motorhelm is de waardige opvolger van de populaire Scorpion EXO-510 motorhelm. Deze helm is geschikt voor elk type motor. Door zijn gestroomlijnde model is deze motorhelm erg aerodynamisch en kan hij goed worden gedragen op naked bikes en sport- of sport tour motoren. De helm heeft een ingebouwd zonnevizier, deze is bovendien gemakkelijk te bedienen met handschoenen aan en kan in snel in- en uit worden geklapt. Dankzij het lage gewicht is deze motorhelm ook op lange afstanden en hoge snelheden fijn om te dragen. Met de nieuwe designs is Scorpion weer helemaal up do date en klaar voor 2021!

Verder uitgelicht

Veiligheid gaat bij een motorhelm natuurlijk boven alles! Met de veiligheid van de Scorpion EXO-520 Smart Air Solid motorhelmzit het helemaal goed. Ten eerste is de Scorpion EXO-520 Smart Air Solid motorhelm volledig goedgekeurd volgens de meest moderne ECE 22.05 keuring. Vervolgens heeft deze helm een standaard meegeleverde anti-condens Pinlock vizier. Samen met de anti-kras coating zorgen voor een helder zicht. De sluiting is voorzien van een gemakkelijk te bedienen micro-buckle sluiting voor snel op en af zetten.

Let op: Scorpion levert alle helmen standaard met een helder vizier. een goud,spiegel  blauw spiegel of donker getint vizier is ook mogelijk.

EXO-Com

Door de samenwerking tussen Scorpion en uClear experts is de EXO-Com ontstaan. Dit is het ideale communicatiesysteem voor je Scorpion helm, het is licht en discreet. Bij de Scorpion EXO-520 Smart Air Solid motorhelm is de EXO-Com vooraf geïnstalleerd. De EXO-Com heeft tot wel 15 bedrijfsuren en een bereik tot wel 800 meter. Door de Bluetooth 5.0-technologie kunt u meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden zoals uw smartphone, GPS of mp3-speler. Door het schaalbare mesh-communicatienetwerk DynaMESH heeft u de mogelijkheid om met een groep van 4 chauffeurs te praten. Vervelende stops zijn met het EXO-Com systeem niet meer nodig, met één klik ben je de hele tour verbonden. Bij Scorpion geloven ze dat het communicatiesysteem een accessoire is dat de rijervaring gemakkelijker en soepeler maakt.

Daarom heeft u bij de EXO-Com geen last meer van gekraak en moeilijk te verstaan dialogen. De Boost 2.0 koptelefoon is voorzien van een equalizer, een basversterker en een balans die eenvoudig in te stellen is met de speciale Scorpion app. Dankzij het gepatenteerde dubbele microfoonsysteem en de ruisonderdrukking van uClear kan het communicatiesysteem alleen uw stem overbrengen door achtergrondgeluiden zoals wind weg te filteren. EXO-Com beschikt over multitasking audio voor het luisteren naar en delen van muziek terwijl u het volume aanpast om uw GPS te horen en, indien nodig, de bedient met spraakopdrachten. De hoogwaardige EXO-COM is waterdicht, IPX5 gecertificeerd en heeft 2 jaar garantie. De afmeting is 80x35x15mm en weegt slechts 78 gram. Het EXO-COM-systeem is ook ontworpen voor eenvoudige en schone installatie op uw EXO-S1, EXO-HX1 en EXO-TECH CARBON met de universele installatiekit!

Comfort

De 520-Air heeft een nog verfijndere en dus verbeterde pasvorm. Aan de binnenzijde bevindt zich de KWIKWICK2 voering. Deze voering is zacht, comfortabel en drijft snel vocht af. Dankzij het Airfit systeem heeft de integraalhelm de perfecte pasvorm voor meer comfort en veiligheid. Met het Ellip-tec systeem kan je eenvoudig en dus snel van vizier wisselen. Tenslotte is deze helm standaard  voorbereid op brildragers , door middel van een pompsysteem waarmee de voering iedere keer helemaal naar wens kan worden afgesteld. Zodoende komt de helm nooit de ruim te zitten.

Specificaties :

 •  Aerodynamische sport/tour motorhelm
 •  Nieuw design
 •  Verbeterde pasvorm
 •  Perfecte pasvorm dankzij Airfit pompsysteem
 •  Vooraf geïnstalleerd Scorpion Exo com systeem
 •  Polycarbonaat schaal
 •  3 schaalmaten
 •  Ventilatiesysteem
 •  ECE 22.05 keuring
 •  Anti-kas vizier
 •  Geïntegreerd zonnevizier
 •  Pinlock meegeleverd
 •  Bluetooth voorbereiding
 •  Uitneembare Kwikwick2 voering
 •  Elip-tec vizier
 •  Brildrager vriendelijk
 •  Microbuckle sluiting
 •  5 jaar garantie
 • Let op , Scorpion levert helmen met een helder vizier!
 • Bijbestellen van een goud, blauw spiegel of donker getint vizier is ook mogelijk

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. In slechts enkele jaren tijd is Scorpion gestegen naar de top vijf van top producenten. Scorpion levert een complete lijn motorhelmen: integraalhelmen, systeemhelmen, modulaire helmen en tevens jethelmen. Daarnaast levert Scorpion ook een lijn accessoires voor deze helmen.  

Productspecificaties

EAN
3399990084464

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion EXO-520 Smart Air Solid motorhelm
ScorpionScorpion EXO-520 Smart Air Solid motorhelm

Perfecte pasvorm dankzij Airfit pompsysteem | Geïnstalleerd EXO-Com systeem |

€359,90 Incl. btw