Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

SIDI ST AIR Motorlaarzen

10% sale
Productomschrijving
SIDI ST AIR Motorlaarzen De SIDI ST AIR Motorlaarzen voorziet jou van veel bescherming en een hoog gebruiksgemak. De SIDI ST AIR bevat bovendien een gesp sluiting voor een comfortabele pasvorm. Alle onderdelen van de ST kunnen ook vervangen worden. Al met al een stijlvolle racelaars van het Italiaanse Sidi met een comfortabele pasvorm maar ook een...

SIDI ST AIR Motorlaarzen

De SIDI ST AIR Motorlaarzen voorziet jou van veel bescherming en een hoog gebruiksgemak. De SIDI ST AIR bevat bovendien een gesp sluiting voor een comfortabele pasvorm. Alle onderdelen van de ST kunnen ook vervangen worden. Al met al een stijlvolle racelaars van het Italiaanse Sidi met een comfortabele pasvorm maar ook een stijlvolle afwerking. Sidi ST’s laarsschacht heeft een rand van Technomicro welke zodoende zorgt voor een strakke aansluiting op de kuit en daarnaast  voorkomt het wrijving. De laars is gevoerd met AirTeflon mesh dit beschermt namelijk tegen vuil en water. De laars heeft elastische panelen rond de rits wat de sluiting vereenvoudigd. Met vervangbare ST10-gespen en riemen om de pasvorm rond de kuit aan te kunnen passen.

De scharnierende enkelondersteuning maakt de SIDI ST AIR Motorlaarzen flexibel, terwijl het beschermt tegen zijwaartse bewegingen. Het ventilatiesysteem aan de zijkant van de schoen en de toe-slider zorgt voor een goede luchtstroom. Stootdempende hielondersteuning en binnenzool van nylon met uitneembare steunzool biedt een superieur comfort. De SIDI ST AIR Motorlaarzen zijn bovendien uitgerust met vervangbare nylon scheenbeschermers. Rubberen zool voor betere grip. Alle onderdelen van de laars kunnen vervangen worden. De Sidi laarzen zijn namelijk handgemaakt in Italië en worden tenslotte onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles om een hoge standaard van de laarzen te garanderen.

Specificaties :

  • Gemaakt van synthetisch leer
  • Gevoerd met luchtdoorlatend Teflon gaas
  • Vervangbare scheen plaat en slider
  • Vervangbare ST10 gesp en riem
  • De ST10 gesp kan ingesteld worden op de kuit dikte.
  • Enkel ondersteuning beugels inclusief enkel scharnier
  • Lucht ventilatie systeem aan de zijkant
  • Schok absorberend hiel stuk
  • Rubberen zool met uitneembaar inzetstuk
  • Nylon binnenzool met uitneembare ondersteuning voor de voetboog
  • Alle delen van de laars kunnen worden vervangen
  • Artnr. 52426

Al onze Sidi motorschoenen en laarzen  

Sidi

In 1960 begon Sidi als een ambacht werkplaats bergschoenen te produceren. In jaren 70 begon Sidi zich te specialiseren in fietsschoenen en laarzen voor het motorrijden. Dino Signori, de stichter van Sidi, heeft een combinatie van passie voor fietsen en bovendien meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van innovatieve sportschoenen. Dankzij deze passie en een diepe, intuïtieve kennis, is Sidi uitgegroeid tot marktleider in fiets schoenen en motorlaarzen. Sidi’s unieke balans van traditie en innovatie, stijl en comfort, maken het merk en haar producten daarbij exceptioneel in de industrie.  In 1974 is het logo ontstaan, dat we allemaal kennen, waar het vortex symbool sterkte en beweging vertegenwoordigt. Vanuit een simpel logo, is ons merk uitgegroeid tot één van de meest herkenbare en bekende merken in de branch. Kortom ; Voor iedere motorrijder waar stijl, innovatie, optimale bescherming en comfort hoog in het vaandel staat, moet bij Sidi zijn! 

Productspecificaties

EAN
8017732436610

Onlangs bekeken

Sidi SIDI ST AIR Motorlaarzen  
SidiSIDI ST AIR Motorlaarzen  

Veel bescherming en een hoog gebruiksgemak door gespsluiting

€329,95 Incl. btw