Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Stylmartin Legend R motorlaarzen SALE

15% sale
Productomschrijving
Stylmartin Legend R motorlaarzen SALE De Stylmartin Legend R motorlaarzen SALE zijn onderdeel van Stylmartin's tourlaarzen collectie. De Legend R onderscheidt zich door verfijnde vormgeving en hoogwaardige afwerking. Daarnaast zorgt enkelbescherming aan beide zijden voor bescherming op kwetsbare plekken. De Legend R zal al met al bij een groot dee...

Stylmartin Legend R motorlaarzen SALE

De Stylmartin Legend R motorlaarzen SALE zijn onderdeel van Stylmartin's tourlaarzen collectie. De Legend R onderscheidt zich door verfijnde vormgeving en hoogwaardige afwerking. Daarnaast zorgt enkelbescherming aan beide zijden voor bescherming op kwetsbare plekken. De Legend R zal al met al bij een groot deel van de tour en casual motorrijders zeker de favoriete laars worden.  Door gebruik van de laars ontstaat bovendien een mooi geschuurd leren oppervlak waardoor de laars een vintage look krijgt. ( Zie foto's ) De Stylmartin Legend R motorlaarzen SALE valt ietwat groot dus houdt u daar rekening mee. De legend R is voorzien van een waterdichte en daarnaast ook een ademde voering.Een groot voordeel van de Stylmartin Legend R motorlaarzen is de uitstekende ventilatie. Tenslotte beschikt deze stijlvolle motorlaars over een olie en slijtage bestendige zool. 

Specificaties :

  • Full-grain glad leer, bruin
  • Waterdichte en ademende voering
  • CE-EN 2 gecertificeerd
  • Extra versteviging ter hoogte van het schakelpedaal, enkelprotectie (pu) aan beide zijden
  • Rits en verstelbare riem op de wreef en het scheenbeen
  • Uitstekende luchtventilatie
  • Makkelijke sluiting
  • Olie en slijtage bestendige rubber zool
STYLMARTIN
Produceert succesvol voor legendes uit de motorsport, sinds 1979 worden ademende motorlaarzen, schoenen en sneakers gemaakt. Vele modellen zijn voorzien van een waterdicht membraan. De rubber zolen zijn bovendien oliebestendig, antislip en slijtvast. Alle hebben een perfect draagcomfort en bieden daarnaast veiligheid. MADE IN EUROPE.  STYLMARTIN verenigd de beste materialen, functionaliteit en stijl. Een groot aanbod van modellen en ook voor elke motorrijder: sportief, klassiek, tour en chopper. De comfortabele STYLMARTIN producten kunnen bovendien ook als stijlvolle vrije tijds laarzen en schoenen gedragen worden. Kortom; de beste maar ook de hottest laarzen en schoenen vind je bij dit Italiaanse Stylmartin!  Het programma bied motorlaarzen en schoenen in 6 categorieën: Café Racer, Urban, Touring, Racing, Cross en Minimoto. De leest van de maten 36, 37, 38, 39 zijn op vrouwen voeten gebaseerd. Bekijk hier al onze Stylmartin schoenen en laarzen.

Onlangs bekeken

Stylmartin Stylmartin Legend R motorlaarzen SALE
StylmartinStylmartin Legend R motorlaarzen SALE

Stoere motorlaars, krijgt "used" look na een tijdje dragen

€249,00€211,50 Incl. btw