Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Tecmate Optimate 3 druppellader

10% sale
Productomschrijving
Tecmate Optimate 3 druppellader De populaire Tecmate Optimate 3 druppellader is de opvolger van de verouderde Optimate 3+. Deze vernieuwde versie heeft exact dezelfde specificaties als de Optimate 3+ alleen heeft de druppellader een vernieuwde en verbeterde behuizing.  De Tecmate Optimate 3 druppellader is het kleine broertje van de Optimate 4 D...

Tecmate Optimate 3 druppellader

De populaire Tecmate Optimate 3 druppellader is de opvolger van de verouderde Optimate 3+. Deze vernieuwde versie heeft exact dezelfde specificaties als de Optimate 3+ alleen heeft de druppellader een vernieuwde en verbeterde behuizing. 

De Tecmate Optimate 3 druppellader is het kleine broertje van de Optimate 4 Dual. Het grootste verschil met de Optimate 4 Dual zit hem in het feit dat de Optimate 3 niet geschikt is voor motoren met het zogenaamde can-bus systeem (vaak aangetroffen in BMWs, Ducati's vanaf 2006). Ook beschikt de Optimate 3 over minder laadvermogen dan de Dual, namelijk 35aH. Dit is echter nog meer dan ruim voldoende voor alle motor-, scooter-, jet-ski-, caravan-mover accu's e.d.

De Tecmate Optimate 3 druppellader wordt compleet geleverd inclusief stekkers. Dus zowel met klemmen (TM-74) als met een stekker voor vaste aansluiting (SAE) op uw motor. De Optimate 3 wordt van harte aanbevolen door 5 van 's-werelds grootste motorfietsfabrikanten ter wereld, en met meer dan een miljoen verkochte Optimate's wereldwijd is dat niet vreemd te noemen.

De Tecmate Optimate 3 druppellader wordt geleverd met de nieuwe SAE aansluiting. De druppellader kan zonder problemen worden aangesloten op je motor. Deze aansluiting is alleen van belang met accessoires.

Eigenschappen:

 • Unieke batterij test- en onderhouds cyclus
 • Verlengde levensduur en kracht van uw accu
 • Vernieuwde en verbeterde behuizing
 • Compleet geleverd inclusief stekkers
 • Niet geschikt is voor motoren met het zogenaamde can-bus systeem
 • Bewezen: redt 'dode' accu's!
 • Status is zichtbaar van de laadcapaciteit.
 • Geleverd met de nieuwe SAE aansluiting
 • Hoog efficiëncy tegenover een laag energie-verbruik
 • Waarschuwt tijdig bij (naderende) accu-problemen.
 • Aanbevolen door 5 van 's-werelds grootste motorfietsfabrikanten
 • Andere acculaders

Tecmate

TecMate ontwikkelt en produceert professionele en consumentenacculaders voor alle soorten loodzuur (Pb – STD, AGM, GEL, Deep Cycle, EFB) en lithium (LFP, LCO, LMO, NMC) accu's, diagnostische hulpmiddelen waaronder accutesters, motor tools voor probleemoplossing en afstemming en KABEL-, USB- en LED-accessoires gericht op de powersport-, automobiel-, marine-, lichte vliegtuigen-, medische, e-bike-, industriële apparatuur- en batterij-industrie.

Productspecificaties

EAN
5425006145305

Onlangs bekeken

Tecmate Tecmate Optimate 3 druppellader
TecmateTecmate Optimate 3 druppellader

Unieke batterij test- en onderhouds cyclus

€79,99 Incl. btw