Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

TG Verwarmde Handvatten Gold 130 MM

10% sale
Productomschrijving
TG Verwarmde Handvatten Gold 130 MM Verwarmde handvatten, met bediening op het stuur en LED-indicator! Tecno Globe heeft speciaal voor Europese en Aziatische motorfietsen premium verwarmde handvatten ontwikkeld. Deze verwarmde handvatten zijn geschikt voor motorsturen met een dikte van 22 mm. De handvatten zijn eenvoudig aan te sluiten. De TG Ve...

TG Verwarmde Handvatten Gold 130 MM

Verwarmde handvatten, met bediening op het stuur en LED-indicator!

Tecno Globe heeft speciaal voor Europese en Aziatische motorfietsen premium verwarmde handvatten ontwikkeld. Deze verwarmde handvatten zijn geschikt voor motorsturen met een dikte van 22 mm. De handvatten zijn eenvoudig aan te sluiten.

De TG Verwarmde Handvatten Gold 130 MM zijn zeer dun, slechts 32mm. Hierdoor hou je goed grip op het stuur en bovendien worden de handvatten snel warm. Aan de linkerzijde heeft Technoglobe een geïntegreerde temperatuur selector geplaatst waarmee je keuze heeft uit een totaal van 5 warmte standen. De plaatsing is bijzonder ergonomisch en comfortabel, daarnaast kan je de stand eenvoudig aflezen van de LED-indicator.

De handvatten van Tecnoglobe zijn uit 1 stuk gegoten, waardoor ze uiterst betrouwbaar zijn. De bijgeleverde bedrading is duurzaam en eventueel zelf te monteren.

De TG Verwarmde Handvatten Gold 130 MM hebben geen apart kastje dat je op je stuur moet monteren. Hierdoor hebben ze een zeer nette afwerking. Daarnaast zijn ze zeer geschikt voor motoren die minder plek hebben op het stuur.

Eigenschappen:

  • Geïntegreerd display aan het linker handvat
  • Past op stuurbuizen met een diameter van 22 mm
  • Kwaliteit stekkers en kabels die mooi weg te werken zijn
  • In totaal 5 warmteniveaus
  • Buiten diameter van 32mm
  • Verwarmt tot maximaal 49 graden Celcius
  • Temperatuur niveau is eenvoudig af te lezen van het LED-display
  • Schakelt automatisch uit zodra de accu onder een spanning van 10,5V komt

Productspecificaties

EAN
3760182053122

Onlangs bekeken

TG TG Verwarmde Handvatten Gold 130 MM
TGTG Verwarmde Handvatten Gold 130 MM

Verwarmde handvatten, met bediening op het stuur en LED-indicator

€139,99 Incl. btw