Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Vemar Chopper solid jethelm SALE

31% sale
Productomschrijving
Vemar Chopper solid jethelm SALE De Vemar Chopper solid jethelm SALE met een urban vintage en custom uitstraling en een moderne afwerking. De pasvorm van deze Vemar Chopper solid jethelm is altijd perfect, want de buitenschaal is namelijk met twee maten ontwikkeld. Daarnaast is er sprake van een geïntegreerd zonnevizier, zodat u ook als de zon sc...

Vemar Chopper solid jethelm SALE

De Vemar Chopper solid jethelm SALE met een urban vintage en custom uitstraling en een moderne afwerking. De pasvorm van deze Vemar Chopper solid jethelm is altijd perfect, want de buitenschaal is namelijk met twee maten ontwikkeld. Daarnaast is er sprake van een geïntegreerd zonnevizier, zodat u ook als de zon schijnt een goed zicht heeft op het verkeer en de omgeving. Door de anti-zweet behandeling is deze jethelm uitermate geschikt voor warme zomerdagen ook er is sprake van een ademende voering. De binnenvoering voelt comfortabel aan en u heeft de gelegenheid om de voering te wassen, want deze is eenvoudig uit te nemen. Uiteraard is de Vemar net als alle andere helmen in ons assortiment ECE 22.05 gekeurd. Verder geldt dat de helm over een micrometric sluiting beschikt . Het gewicht bedraagt 1070 gram en wij leveren de Jethelm standaard met vijf jaar garantie. Ten slotte kunt u deze Vemar Chopper solid jethelm SALE in verschillende maten bestellen vanaf maat S tot en met maat XL.

Specificaties :

 • ABS schaal.
 • Urban vintage en custom stijl.
 • Perfecte pasvorm.
 • Twee schaal maten.
 • Elegante en hoogwaardig kwaliteit stof voor de voering.
 • Verwijderbare en wasbare voering.
 • Ademende voering.
 • Anti-zweet behandeling voor de voering.
 • Ergonomisch en comfortabele vorm.
 • Intern zonnevizier.
 • Micrometric sluiting.
 • ECE 220-05 gekeurd
 • Kleur matzwart
 • Gewicht: 1070 gram

Vemar Helmets

International Helmet Company werd opgericht in 2015 in Lugano, Zwitserland, met als doel organisatorische vaardigheden en financiële soliditeit te verbinden met Italiaans design, traditie en knowhow. Een precieze missie die gericht is op de wereldwijde verbetering van excellentie, ondersteund door een compact team en gekenmerkt door hoge en erkende vaardigheden op het gebied van productontwikkeling, veiligheid en design. VEMAR  werd geboren in Italië in de jaren '70 en sinds zijn debuut opvalt op de markt voor onderzoek en innovatie in materialen en legeringen. Een specialisatie die het bedrijf zal leiden tot voortdurende groei en een referentieproductiecentrum zal worden, ook voor andere bekende merken in de sector. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft VEMAR een unieke knowhow opgebouwd, een echte uitmuntendheid die zijn uitdrukking vindt in een van de breedste modellen op de markt, in staat om elk type motorrijder een concurrerend product te bieden. hoge kwaliteit en gekenmerkt door de voortdurende zoektocht naar technologische innovatie.

Onlangs bekeken

Vemar Vemar Chopper solid jethelm SALE
VemarVemar Chopper solid jethelm SALE

Supermooie jethelm van het Italiaanse topmerk Vemar

€129,95€89,95 Incl. btw