Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Zandona Cross niergordel

10% sale
Productomschrijving
Zandona Cross niergordel De Zandona Cross niergordel geeft een stevige ondersteuning tijdens sporten.  Behalve warmte ondersteunt de Zandona natuurlijk ook de onderrug tijdens lange ritten. Bij hogere temperaturen draagt de niergordel ook comfortabel omdat hij voorzien is van veel ventilatie. Veel motorrijders dragen een niergordel. Een niergorde...

Zandona Cross niergordel

De Zandona Cross niergordel geeft een stevige ondersteuning tijdens sporten.  Behalve warmte ondersteunt de Zandona natuurlijk ook de onderrug tijdens lange ritten. Bij hogere temperaturen draagt de niergordel ook comfortabel omdat hij voorzien is van veel ventilatie. Veel motorrijders dragen een niergordel. Een niergordel wordt onder de motorkleding gedragen en is zeer aan te raden voor rijders met een zwakke rug. Niergordels bieden bescherming aan de wervelkolom waardoor u rechtop de motor gaat zitten. Vroeger werden niergordels veelal gedragen bij motorfietsen zonder achtervering. Tegenwoordig dragen bijna alle motorrijders niergordels. Wij bieden niergordels aan voor zowel mannen als vrouwen voor de segmenten custom & enduro.

Eigenschappen :

  • Heeft veel ventilatie zodat hij goed draagt bij warm weer
  • Twee extra klittenbanden voor meer ondersteuning
  • Voorgevormde achterkant
  • Versteviging in de rug
  • Omgezoomde naden
  • Klittenband sluiting
  • Maten : S TM XL
  • Meer   niergordels 

Eigenschappen :

  
S78-85 cm
M86-93 cm
L94-106 cm
XL107-120 cm
  

Zandona

Zandonà’s verhaal begint in 1985, gevestigd in één van de meest belangrijke industriële districten van de wereld, waar het zich specialiseerd in het ontwikkelen van plastic technologieën. In 1997 begon de studie en implementatie van de eerste ‘Personal Protection Equipment’ (PPE), persoonlijke protectie uitrusting. In 2001 is deze studie afgerond en vanaf dan wordt de protectie ook wereldwijd verspreid. Sinds 2001 is Zandonà een garantie van bekwaamheid en professionaliteit in het implementeren van PPE, dat exclusief ontworpen, gecertificeerd en geproduceerd word in Italië. De ervaring die hierbij verkregen is helpt het bedrijf innovatieve producten, die hoogwaardig zijn in kwaliteit en design, aan te bieden. De samenwerking met raceteams en rijders, externe designers, model makers en technici is de grootste stimulans voor Zandonà om te innoveren en technische aspecten te verbeteren. Het delen van deze ervaring draagt ook bij aan het verbeteren van het onderzoek en ontwikkelings lab, waardoor Zandonà producten dus garant staan voor excellentie in kwaliteit, prestatie, stijl en comfort.

Productspecificaties

EAN
8034076988407

Onlangs bekeken

Zandona Zandona Cross niergordel
ZandonaZandona Cross niergordel

Stevige niergordel met ventilatie

€44,95 Incl. btw