Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Abus Granit X-Plus Detecto 8077 schijfremslot

10% sale
Productomschrijving
Abus Granit X-Plus Detecto 8077 schijfremslot Het Abus Granit X-Plus Detecto 8077 schijfremslot behoort met het veiligheidsniveau 18 tot de meest veilige, die ABUS heeft voor motorfietsen. Het begint met het juiste materiaal. In dit geval taai, gehard speciaalstaal voor slotpen (13.5mm), behuizing en dragende onderdelen van het vergrendelingsmecha...

Abus Granit X-Plus Detecto 8077 schijfremslot

Het Abus Granit X-Plus Detecto 8077 schijfremslot behoort met het veiligheidsniveau 18 tot de meest veilige, die ABUS heeft voor motorfietsen. Het begint met het juiste materiaal. In dit geval taai, gehard speciaalstaal voor slotpen (13.5mm), behuizing en dragende onderdelen van het vergrendelingsmechanisme. De ingebouwde ABUS XPlus cilinder is zelf tegen manipulaties geoptimaliseerd, bijv. tegen picking-aanvallen. Ook elektronisch speelt het Abus Granit X-Plus Detecto 8077 schijfremslot in de eerste klasse.

De alarmfunctie met 3D Position Detection reageert gevoelig en met 100 dB op braakpogingen. Hierbij weet een automatisch remschijfdetectiesysteem exact wanneer het slot voor beveiligen van uw bike op de schijf zit of niet. Zo kan het Abus Granit X-Plus Detecto 8077 schijfremslot comfortabel worden getransporteerd, zonder dat het alarm afgaat. En de verschillende gekleurde LED's informeren u in één oogopslag over de activiteiten en batterijstatus. Twee standaard AAA batterijen worden meegeleverd. De sleutels komen samen met een specifieke code die het bij eventueel verlies van één van de twee exemplaren makkelijk maakt om een nieuwe te laten bijmaken

Eigenschappen:

 • Alarm functie gebaseerd op 3D Position Detection
 • Alarmsignaal van minimal 100 dB
 • Automatisch schijfrem herkenningsysteem
 • Akoestiche en optische signalen geven de status van batterij en activatie weer
 • ABUS X-Plus cilinder
 • Dit slot wordt geleverd met twee sleutels, waarvan eentje met LED verlichting
 • Twee standaard AAA batterijen worden meegeleverd
 • ABUS Code Card voor extra of vervangende sleutel
 • Levering inclusief beschermtasje voor eenvoudig en veilig transport
 • 3D Detection System 
 • In ge-activeerde toestand heeft het knipperende rood licht een afschrikwekkende werking
 • Voorzien van een 4 sterren ART keurmerk
 • Andere sloten

ABUS

ABUS is een Duitse leverancier van beveiligingsproducten en fabrikant van sloten en kettingen, opgericht in 1924 en gevestigd in de stad Wetter (Ruhr) in het Ruhrgebied in Noordrijn-Westfalen. De naam ABUS is een acroniem voor August Bremicker und Söhne KG. ABUS is gespecialiseerd in veiligheidssloten voor deuren en ramen, hangsloten en sloten voor fietsen, scooters, motorfietsen, quads en boten.

Onlangs bekeken

ABUS Abus Granit X-Plus Detecto 8077 schijfremslot
ABUSAbus Granit X-Plus Detecto 8077 schijfremslot

Alarm functie gebaseerd op 3D Position Detection

€179,95 Incl. btw