Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

SXP NOOSE KETTINGSLOT 100CM Art 4

10% sale
SXP SXP NOOSE KETTINGSLOT 100CM Art 4
Productomschrijving
SXP NOOSE KETTINGSLOT 100CM Art 4 SXP NOOSE KETTINGSLOT 100CM Art 4 wordt geleverd met een schijfremslot waar je twee kanten mee op kan. De ketting is makkelijk in gebruik en kan je los neerleggen met het schijfremslot als slot op de grond. Er is ook een mogelijkheid om de ketting te gebruiken in combinatie met het schijfremslot. Je haalt gemakkeli...

SXP NOOSE KETTINGSLOT 100CM Art 4

SXP NOOSE KETTINGSLOT 100CM Art 4 wordt geleverd met een schijfremslot waar je twee kanten mee op kan. De ketting is makkelijk in gebruik en kan je los neerleggen met het schijfremslot als slot op de grond. Er is ook een mogelijkheid om de ketting te gebruiken in combinatie met het schijfremslot. Je haalt gemakkelijk het uiteinde van de ketting door het oog en maakt het einde samen met het slot vastaan je schrijf. Je motor wordt zo dubbel beschermd en diefstal wordt hiermee afgeschrikt.

Motorsloten

Motor sloten zijn een must om je kostbare motor te beveiligen. Verzekeraars schrijven vaak naast een alarminstallatie of een startonderbreking een ART4 gekeurd slot voor. MotorKledingVoordeel heeft diverse ART4 goedgekeurde schijfremsloten met of zonder alarm, losse kettingen en kettingslot combinaties in de webshop. Bekijk al onze motorsloten en maak een keuze in wat voor soort motor slot van Abus, Kryptonite of SXP je bij jouw motor vindt passen.

Let op dat een slot past!

  • Koop je een kettingslot let dan op de lengte. De lengte wordt bepaald door hoe jij het slot wil/moet gaan gebruiken.
  • Koop je een beugelslot let dan op de juiste grootte. Een beugelslot moet passen op de manier hoe jij 'm wil gaan gebruiken.
  • Koop je een schijfremslot let dan op dat de beugel of pen ook door de sleuven of gaten van de remschijf past.

Motorslot en opbergruimte

Daarnaast moet je ook rekening houden met de opbergruimte van je motorfiets. Past het slot onder het buddyseat of in een ander compartiment? Heb je motorkoffers of tassen dan is opbergruimte meestal geen issue. Heb je weinig opbergruimte dan kun je ook overwegen om een schijfremslot of een beugelslot met een draagsteun te kopen. Er zijn verschillende schijfremsloten, waarbij standaard een draagbeugel wordt geleverd.

Onlangs bekeken

SXP SXP NOOSE KETTINGSLOT 100CM Art 4
SXPSXP NOOSE KETTINGSLOT 100CM Art 4

Betaalbaar kettingslot dat ook kan worden gebruikt als schijfremslot

€61,71€55,55 Incl. btw