Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Abus Victory X-Plus 68 half remschijfslot

10% sale
ABUS Abus Victory X-Plus 68 half remschijfslot
Productomschrijving
Abus Victory X-Plus 68 half remschijfslot Abus is een bekend en gedegen merk in de wereld van de diefstalpreventie en vooral bekend van sterke sloten. ABUS sloten staan garant voor absolute topkwaliteit. Het Abus Victory X-Plus 68 half remschijfslot behoort met het veiligheidsniveau 16 tot de meest veilige, die ABUS heeft voor motorfietsen De afge...

Abus Victory X-Plus 68 half remschijfslot

Abus is een bekend en gedegen merk in de wereld van de diefstalpreventie en vooral bekend van sterke sloten. ABUS sloten staan garant voor absolute topkwaliteit. Het Abus Victory X-Plus 68 half remschijfslot behoort met het veiligheidsniveau 16 tot de meest veilige, die ABUS heeft voor motorfietsen De afgeronde vorm maakt het voor dieven lastig de Granit Victory XPlus 68 aan te vallen. De 14 mm dikke slotpen van gehard staal maakt direct duidelijk wie eigenaar is van uw bike (ook verkrijgbaar met hele penkop bij grotere afstanden tot de vork).

Een ABUS XPlus cilinder voorkomt picking-aanvallen. En omdat het vastzetten met een ketting beter is dan alleen afsluiten, is de GRANIT™ Victory XPlus 68 ook verkrijgbaar als kettingcombinatie. Een sleutel met LED-lamp en een Memory Cable, die u er slim aan herinnert uw Abus Victory X-Plus 68 half remschijfslot voor de start te verwijderen, worden meegeleverd. Bij "Roll Up" uitvoering is de Memory Cable in het slothuis geintegreerd. De sleutels komen samen met een specifieke code die het bij eventueel verlies van één van de twee exemplaren makkelijk maakt om een nieuwe te laten bijmaken.

Eigenschappen:

 • ABUS sloten staan garant voor absolute topkwaliteit
 • ART 4 gekeurd
 • Veiligheidsniveau 16
 • 14 mm dikke slotpen van gehard staal
 • ABUS XPlus cilinder voorkomt picking-aanvallen
 • Sleutels met specifieke code
 • Sleutel met LED-lamp
 • Incl memory cable
 • Ook verkrijgbaar als kettingcombinatie
 • Ook verkrijgbaar met halve penkop
 • Bij "Roll Up" uitvoering is de Memory Cable in het slothuis geintegreerd
 • Abus Victory X-Plus 68 Full remschijfslot

ABUS

ABUS is een Duitse leverancier van beveiligingsproducten en fabrikant van sloten en kettingen, opgericht in 1924 en gevestigd in de stad Wetter (Ruhr) in het Ruhrgebied in Noordrijn-Westfalen. De naam ABUS is een acroniem voor August Bremicker und Söhne KG. ABUS is gespecialiseerd in veiligheidssloten voor deuren en ramen, hangsloten en sloten voor fietsen, scooters, motorfietsen, quads en boten.

Onlangs bekeken

ABUS Abus Victory X-Plus 68 half remschijfslot
ABUSAbus Victory X-Plus 68 half remschijfslot

ABUS sloten staan garant voor absolute topkwaliteit

€109,95 Incl. btw