Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Alpine Ear Spray

10% sale
Productomschrijving
Alpine Ear Spray Alpine Ear Spray is speciaal samengesteld met het actieve bestanddeel Polysorbaat 80 en kamille. Polysorbaat 80 verwijdert oorsmeer effectiever dan de traditionele zoutoplossingen en de toevoeging van kamille zorgt ervoor dat zowel de gehoorgang als het oor zelf wordt verzacht en gekalmeerd. Dankzij het speciale mondstuk is de Alp...

Alpine Ear Spray

Alpine Ear Spray is speciaal samengesteld met het actieve bestanddeel Polysorbaat 80 en kamille. Polysorbaat 80 verwijdert oorsmeer effectiever dan de traditionele zoutoplossingen en de toevoeging van kamille zorgt ervoor dat zowel de gehoorgang als het oor zelf wordt verzacht en gekalmeerd. Dankzij het speciale mondstuk is de Alpine Ear Spray gemakkelijk te gebruiken en zorgt er tevens voor dat er geen druk op het trommelvlies komt te staan.

Eigenschappen:

  • Helpt overmatig oorsmeer veilig te verwijderen
  • Bevat een milde formule met actieve stoffen
  • Kalmeert en voorkomt irritatie aan de gehoorgang
  • Zit verpakt in een handige sprayflacon
  • Met veilig mondstuk dat druk op de trommelvlies voorkomt.
  • Andere oordoppen

Alpine

Alpine Hearing Protection is in 1994 in Nederland begonnen met enkel ‘op maat gemaakte’ oordoppen voor professionele toepassingen. Inmiddels hebben we voor iedereen en ieders behoefte een oplossing. Voor nachtrust of juist nachtelijk stappen. Voor de motorrijders, muzikanten, klussers en festivalgangers. Van jong tot oud. Al onze gehoorbeschermers zijn in Nederland ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. We zijn er dan ook enorm trots op dat we  bekroond zijn met de Red Dot Design Award! 

Productspecificaties

EAN
3700560704345

Onlangs bekeken

Alpine Alpine  Ear Spray
AlpineAlpine Ear Spray

Bevat een milde formule met actieve stoffen

€9,95 Incl. btw