Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Alpine MotoSafe TOUR oordoppen

10% sale
Productomschrijving
Alpine MotoSafe TOUR oordoppen De Alpine MotoSafe TOUR oordoppen zijn de ideale oordoppen voor het rijden van toertochten, op vakanties en op binnenwegen. De MotoSafe-oordoppen dempen schadelijke geluiden zonder dat je je afgesloten voelt van de omgeving. Het omringende verkeer, navigatiesysteem, de intercom en de motor zelf blijven dankzij de inn...

Alpine MotoSafe TOUR oordoppen

De Alpine MotoSafe TOUR oordoppen zijn de ideale oordoppen voor het rijden van toertochten, op vakanties en op binnenwegen. De MotoSafe-oordoppen dempen schadelijke geluiden zonder dat je je afgesloten voelt van de omgeving. Het omringende verkeer, navigatiesysteem, de intercom en de motor zelf blijven dankzij de innovatieve AlpineAcousticFilters™ nog goed hoorbaar. Deze speciale touruitvoering van de MotoSafe-oordoppen heeft een gemiddelde demping van 17 dB (SNR) en houdt je gehoor veilig tijdens je rit. 

Eigenschappen:

  • Beschermt uw gehoor tot 30 dB
  • Ideaal voor binnenwegen en lange tourritten
  • Werkt ook samen met helmtelefoon
  • Zeer comfortabel in gebruik onder de helm
  • Zacht materiaal zonder siliconen
  • Herbruikbaar en voorzien van een klein opbergzakje
  • Andere oordoppen

Alpine

Alpine Hearing Protection is in 1994 in Nederland begonnen met enkel ‘op maat gemaakte’ oordoppen voor professionele toepassingen. Inmiddels hebben we voor iedereen en ieders behoefte een oplossing. Voor nachtrust of juist nachtelijk stappen. Voor de motorrijders, muzikanten, klussers en festivalgangers. Van jong tot oud. Al onze gehoorbeschermers zijn in Nederland ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. We zijn er dan ook enorm trots op dat we  bekroond zijn met de Red Dot Design Award! 

 

Productspecificaties

EAN
8717154024913

Onlangs bekeken

Alpine Alpine MotoSafe TOUR oordoppen
AlpineAlpine MotoSafe TOUR oordoppen

Ideaal voor snelweg en lange tourritten

€14,95 Incl. btw