Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Alpine MotoSafe MotoGP oordoppen

10% sale
Productomschrijving
Alpine MotoSafe MotoGP oordoppen MotoSafe® Race in de uitvoering MotoGP™: ideale oordoppen voor het rijden op de snelweg, het circuit of tijdens het rijden met een open helm. De Alpine MotoSafe MotoGP oordoppen dempen schadelijke geluiden zonder dat je je afgesloten voelt van de omgeving. Het omringende verkeer, navigatiesysteem, de intercom en...

Alpine MotoSafe MotoGP oordoppen

MotoSafe® Race in de uitvoering MotoGP™: ideale oordoppen voor het rijden op de snelweg, het circuit of tijdens het rijden met een open helm. De Alpine MotoSafe MotoGP oordoppen dempen schadelijke geluiden zonder dat je je afgesloten voelt van de omgeving. Het omringende verkeer, navigatiesysteem, de intercom en de motor zelf blijven dankzij de innovatieve AlpineAcousticFilters™ nog goed hoorbaar. De Alpine MotoSafe® is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Ieder met een bescherming aangepast aan het gebruiksdoel. Voor het racen op een circuit heb je bijvoorbeeld meer bescherming nodig dan tijdens een toerrit. Deze speciale Alpine MotoSafe MotoGP oordoppen van de raceoordoppen houden je gehoor veilig tijdens je rit.

Eigenschappen:

  • Beschermt uw gehoor tot 35 dB
  • Ideaal voor snelweg en racecircuit
  • Werkt ook samen met helmtelefoon
  • Zeer comfortabel in gebruik onder de helm
  • Zacht materiaal zonder siliconen
  • Herbruikbaar en voorzien van een klein opbergzakje
  • Andere oordoppen

Alpine

Alpine Hearing Protection is in 1994 in Nederland begonnen met enkel ‘op maat gemaakte’ oordoppen voor professionele toepassingen. Inmiddels hebben we voor iedereen en ieders behoefte een oplossing. Voor nachtrust of juist nachtelijk stappen. Voor de motorrijders, muzikanten, klussers en festivalgangers. Van jong tot oud. Al onze gehoorbeschermers zijn in Nederland ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. We zijn er dan ook enorm trots op dat we  bekroond zijn met de Red Dot Design Award! 

Productspecificaties

EAN
8717154027280

Onlangs bekeken

Alpine Alpine  MotoSafe  MotoGP  oordoppen
AlpineAlpine MotoSafe MotoGP oordoppen

Ideaal voor snelweg en racecircuit

€19,95 Incl. btw