Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bertoni Antifog AF149C Motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni Antifog AF149C Motorbril De Bertoni Antifog AF149C motorbril is een winddichte sportzonnebril met een anticondens-lens. De bril is schokbestendig en is gemaakt van polycarbonaat en heeft bovendien verwijderbare schuimrubberen neopreen inserts. Deze zijn anti-transpirant en bovendien anti-stof. De lenzen met anti-condens worden behandeld me...

Bertoni Antifog AF149C Motorbril

De Bertoni Antifog AF149C motorbril is een winddichte sportzonnebril met een anticondens-lens. De bril is schokbestendig en is gemaakt van polycarbonaat en heeft bovendien verwijderbare schuimrubberen neopreen inserts. Deze zijn anti-transpirant en bovendien anti-stof. De lenzen met anti-condens worden behandeld met een speciale hars, die de condensatie verwijdert die zich op de lensoppervlakken vormt in overgang van koud naar warm. Dit om te allen tijde een perfecte visie te hebben. Tenslotte wordt een speciale hars  toegepast om de condensatie op de oppervlakten van de lenzen, die dus door thermische veranderingen worden veroorzaakt, te verdrijven.

Eigenschappen :

  • Krachtige polycarbonaat lens met 2,2 mm met anti-condens behandeling
  • 100% UV-bescherming
  • Schuimstof anti-stof en anti-zweet
  • Afneembaar en wasbaar
  • Dubbel injectieframe met siliconen inserts.
  • Optische ondersteuning beschikbaar en inbegrepen
  • Rubberen zwarte soft touch frame
  • Beschermt de ogen tegen wind en slecht weer
  • Zorgt voor een verbeterd  zicht.

Bertoni Eyewear

Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen ook problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn daardoor de ideale keuze om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er bovendien een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en ook de polariserende Bertoni lenzen bieden extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV stralen.

Productspecificaties

EAN
8033706256022

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni Antifog AF149C Motorbril
BertoniBertoni Antifog AF149C Motorbril

Bertoni Antifog AF149C Zwart - Getint

€49,00 Incl. btw