Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bertoni Antifog AF188B Motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni Antifog AF188B Motorbril Lederen motorbril van Bertoni uit de nieuwe collectie Het frame heeft beperkte afmetingen in vergelijking met de klassieke vintage maskers om te zorgen voor een perfecte pasvorm. De Bertoni Antifog AF188B Motorbril past dan ook perfect in alle vintage en open helmen. De motorbril heeft daarnaast een verstelbare rie...

Bertoni Antifog AF188B Motorbril

Lederen motorbril van Bertoni uit de nieuwe collectie Het frame heeft beperkte afmetingen in vergelijking met de klassieke vintage maskers om te zorgen voor een perfecte pasvorm. De Bertoni Antifog AF188B Motorbril past dan ook perfect in alle vintage en open helmen. De motorbril heeft daarnaast een verstelbare riem met een geborduurd zwart logo. Het frame is gemaakt van polycarbonaat en staal. Het masker is uitgevoerd met hyperventilatie om te voorkomen dat de lenzen beslaan.  De lenzen zijn gemaakt van  polycarbonaat anti-crash en hebben een dikte van  2,4 mm . De lenzen zijn daarnaast voorzien van een antireflectiecoating om de zonreflecties te verminderen. Deze bril is niet geschikt voor brildragers.

Eigenschappen :

 • Zwarte leren veiligheidsbril met chroom metalen frame
 • Compact ontwerp
 • Lenzen in polycarbonaat anti-crash
 • Lenzen zijn 2,4 mm dik
 • Heldere antireflectie coating
 • Verstelbare riem om nauw te sluiten
 • Geborduurd zwart logo op de riem.
 • Speciale ventilatie om te voorkomen dat de lenzen beslaan
 • 100% UV-bescherming
 • Beschermt de ogen tegen wind, regen en slecht weer
 • Levenslange garantie

Bertoni Eyewear

Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn ook zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en de polariserende Bertoni lenzen bieden bovendien extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen ook nog eens zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV

Productspecificaties

EAN
8033706256367

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni Antifog AF188B Motorbril
BertoniBertoni Antifog AF188B Motorbril

Antifog AF188B  zwart leer/chrome-helder

€99,00 Incl. btw