Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Bertoni Antifog AF109A Motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni Antifog AF109A Motorbril De Bertoni Antifog AF109A Motorbril is voorzien van een Megol-neuspad, dubbele injectie brilpootjes en de bril wordt verkocht met 3 meegeleverde anti-condens lenzen, rook, geel en helder: Rook voor hoge helderheid, geel voor beslaan en gemiddelde / lage helderheid, en tenslotte helder voor omstandigheden met lage h...

Bertoni Antifog AF109A Motorbril

De Bertoni Antifog AF109A Motorbril is voorzien van een Megol-neuspad, dubbele injectie brilpootjes en de bril wordt verkocht met 3 meegeleverde anti-condens lenzen, rook, geel en helder: Rook voor hoge helderheid, geel voor beslaan en gemiddelde / lage helderheid, en tenslotte helder voor omstandigheden met lage helderheid. Dit soort lenzen wordt gewaardeerd door motorrijders. Bertoni biedt bovendien levenslange service na verkoop voor alle Bertoni-brillen en zonnebrillen. Een speciale hars wordt toegepast om de condensatie op de oppervlakten van de lenzen, die door thermische veranderingen worden veroorzaakt, te verdrijven. Sport-zonnebril met verwisselbare lenzen van Bertoni Italy. Gemaakt van Nylon mash, onbreekbaar en slagvast, en daarnaast extreem licht. Dit speciale materiaal zorgt ook voor een exponentiële toename van de levensduur van het frame van de Bertoni Antifog AF109A. Motorbril .

Specificaties :

  • Frame materiaal: onbreekbaar en flexibel Nylon Mash met dubbele injectie flexibele en duurzame brilpootjes
  • Lens: slagvaste polycarbonaat lens van 2,2 mm
  • UV 400 volledige bescherming
  • Inclusief 3 antifoglenzen, rook, geel en helder.
  • Lenzen komen uit door een versmald systeem om het schoonmaken en veranderen van operaties te vergemakkelijken
  • Megol-neuspads voor een perfecte pasvorm
  • Handgreep aan de punt van de brilpootjes wat voorkomt dat de zonnebril wegzakt
  • Grootte: geschikt voor alle soorten gezichten (klein tot groot).
  • Beschermt de ogen tegen wind, spatten en slecht weer, zorgt ook voor een beter zicht

Bertoni Eyewear

Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden. Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. 

Productspecificaties

EAN
8033706253694

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni Antifog AF109A Motorbril
BertoniBertoni Antifog AF109A Motorbril

Bertoni Antifog AF109A Motorbril

€49,00 Incl. btw