Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Claw Skull Black/White motorkol

10% sale
Claw Claw  Skull Black/White  motorkol
Productomschrijving
Claw Skull Black/White motorkol De Claw motorkol Skull is een ademende kol, die je beschermt tegen wind, vliegjes, zon etc. De kol is op vele manieren te dragen, zoals halsbescherming, bandana, hoofdband of balaclava. Deze motorkol wordt geleverd met motief zoals getoond in de afbeelding. Materiaal is van katoen en one size fits most! De CLAW Moto...

Claw Skull Black/White motorkol

De Claw motorkol Skull is een ademende kol, die je beschermt tegen wind, vliegjes, zon etc. De kol is op vele manieren te dragen, zoals halsbescherming, bandana, hoofdband of balaclava. Deze motorkol wordt geleverd met motief zoals getoond in de afbeelding. Materiaal is van katoen en one size fits most! De CLAW Motorkol Skull is een dunne motorkol van katoen met een stoer design. Deze motorkol is ontworpen voor het voorjaar, speciaal om je te beschermen tegen vliegen en andere invloeden van buitenaf.

Eigenschappen:

  • Katoenen motorkol
  • One size
  • Beschermt tegen wind en vliegjes
  • Stoer design
  • Op vele manieren te dragen
  • Mooi te combineren met de  Revit Piston 2 motorjeans 

Claw

De CLAW Collection, is een complete lijn kwaliteits- motorkleding voor heren en dames . Veel motorkleding in  grote maten maar ook in korte- en lengtematen. En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste motormode en bovendien zijn ze erin geslaagd de motorkleding lekker betaalbaar te houden. Alle producten van CLAW zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dan ook voorop. Ga ook goed beschermd de weg op met een veilig gevoel. 

Productspecificaties

EAN
8719558287802

Onlangs bekeken

Claw Claw  Skull Black/White  motorkol
ClawClaw Skull Black/White motorkol

Beschermt tegen wind en vliegjes

€12,95 Incl. btw