Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

LS2 FF320 Stream Evo motorhelm

10% sale
LS2 LS2 FF320 Stream Evo motorhelm
Productomschrijving
FF320 Stream Evo motorhelm Voor de sportieve rijder heeft LS2 de LS2 FF320 Stream Evo motorhelm ontworpen. Deze motorhelm is compleet uitgerust en bied de juiste aerodynamica voor degene die op een supersport- of toursportmotor rijd. Zoals we gewend zijn van LS2 heeft ook de FF320 Stream Evo een scherpe prijs-kwaliteit verhouding en heb je veel he...

FF320 Stream Evo motorhelm

Voor de sportieve rijder heeft LS2 de LS2 FF320 Stream Evo motorhelm ontworpen. Deze motorhelm is compleet uitgerust en bied de juiste aerodynamica voor degene die op een supersport- of toursportmotor rijd. Zoals we gewend zijn van LS2 heeft ook de FF320 Stream Evo een scherpe prijs-kwaliteit verhouding en heb je veel helm voor een zachte prijs. De LS2 FF320 Stream Evo heeft een thermoplastische buitenschaal en een multi density binnenschaal wat zorgt voor de juiste impact bescherming. Als aanvulling op de veiligheid heeft de LS2 FF320 Stream Evo een neckroll die voorkomt dat de helm kan verschuiven ten tijde van crash. Om je meer op te laten vallen heeft deze motorhelm reflectie details die oplichten wanneer er op geschenen wordt.

Het quick release vizier van de LS2 FF320 Stream Evo motorhelm heeft een anti-kras behandeling gehad en is pinlock voorbereid. Naast dit heldere vizier heeft de LS2 FF320 Stream Evo motorhelm een zonnevizier die eenvoudig te bedienen is met schuifje aan de linkerkant zodat je ogen beschermd zijn wanneer jij dat wilt. Voor de warme dagen ben je voorzien van voldoende frisse lucht. Deze motorhelm heeft op het kinstuk een grote luchthapper en op de bovenzijde van de schaal twee luchtinlaten. Aan de achterzijde zit een luchtuitlaat die samen met de inlaat zorgt voor een aangename airflow. Samen met de ventilatie zorgt de binnenvoering dat het hoofd optimaal wordt verkoeld. De binnenvoering is namelijk vochtafdrijvend zodat zweet snel kan worden afgedreven. Naast vochtafdrijvend is de binnenvoering antibacterieel behandeld om de helm zo goed mogelijk hygiënisch te houden.

Eigenschappen :

 • Thermoplastische buitenschaal
 • EPS
 • Eén luchtinlaat op het kinstuk
 • Ratelsluiting
 • Twee luchtinlaten op de bovenzijde
 • Luchtuitlaat aan de achterzijde
 • Binnenvoering volledig uitneembaar en wasbaar
 • Anti-kras helder vizier 
 • Zonnevizier
 • Kinflap en breath deflector
 • Ovale pasvorm
 • Gewicht van 1550 ± 50 gram
 • Neck roll
 • Reflectie details
 • ECE 2206 

Richa

Richa maakt hoogwaardige producten voor ieder soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein. Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige en veilige rit voor iedereen. Het allerbeste in motorkleding, laarzen, handschoenen en accessoires! Richa Benelux is marktleider op het gebied motor kleding, maar ook een Europese topspeler met meer dan 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder. In 2014 besloot Richa de collectie compleet te maken met  D3O  protectoren. 

Productspecificaties

EAN
6934432831830

Onlangs bekeken

LS2 LS2 FF320 Stream Evo motorhelm
LS2LS2 FF320 Stream Evo motorhelm

Voor de sportieve motorrijder

€119,95 Incl. btw