Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Forcefield Isolator 2 Shoulder protector

10% sale
Productomschrijving
Forcefield Isolator LV 2 Shoulder protector De nieuwe Forcefield Isolator LV 2 Shoulder protector biedt de beste CE-bescherming van niveau 2, met behoud van een laag gewicht en minimale afmetingen. Ontworpen om het bestaande omvangrijke pantser te vervangen, is het super zachte warmte-reactieve isolator 2 Schouder pantser slechts 18 mm dik. De Fo...

Forcefield Isolator LV 2 Shoulder protector

De nieuwe Forcefield Isolator LV 2 Shoulder protector biedt de beste CE-bescherming van niveau 2, met behoud van een laag gewicht en minimale afmetingen. Ontworpen om het bestaande omvangrijke pantser te vervangen, is het super zachte warmte-reactieve isolator 2 Schouder pantser slechts 18 mm dik. De Forcefield Isolator LV 2 Shoulder protector biedt bovendien een superieure bescherming tegen stoten, is getest en ook voldoet aan de nieuwste CE 2-normen (inclusief omgevings-, natte, warme en koude tests). Isolator 1 back-inserts zijn beschikbaar in de vorm 001, 002 en 003. Het isolator-2-assortiment omvat ook CE-protectie op niveau 2 voor de elleboog / knie, heup, en rug. Enorme bescherming: voor CE-niveau 2-test bij 6,63 kN (het passageniveau is 9 kN of minder)! Max H x W: 245mm x 160mm Weight: 92g

Eigenschappen :

  • Gecertificeerd volgens EN1621-2: 2014 Niveau 2
  • Enorme bescherming: passeert bij 6.63kN
  • Warmte geactiveerd
  • Ademend
  • Zacht en bovendien comfortabel
  • RPT (Herhalingsbeschermingstechnologie)
  • Hoge energieabsorptie
  • lichtgewicht
  • Artnr. 95850

Forcefield

Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en ook  gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben   uitgevonden, gingen wij stilaan met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we daarnaast na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we tegendraads gaan ook en de voordelen van zachte protectie versus harde protectieoo uit leggen. Maar,ook na vele jaren zijn we nu ook erkend als de originele zachte protectie  fabrikant die de best presterende en comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten.

Productspecificaties

EAN
5060247827094

Onlangs bekeken

Forcefield Forcefield Isolator  2 Shoulder protector
ForcefieldForcefield Isolator 2 Shoulder protector

Schouder protector met de beste CE-bescherming van niveau 2

€44,95 Incl. btw