Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Forcefield EX-K Harness Adventure

10% sale
Productomschrijving
Forcefield EX-K Harness Adventure Jaren geleden is de opdracht gegeven om de hoogst presterende, meest aanpasbare en daarnaast meest comfortabele bovenlichaam beschermer te maken. De ontwerpers van Forcefield waren daar in geslaagd door de Forcefield EX-K Harness Adventure te creëren. Hoewel, tijd haalde de beschermer in, dus was het tijd voor ee...

Forcefield EX-K Harness Adventure

Jaren geleden is de opdracht gegeven om de hoogst presterende, meest aanpasbare en daarnaast meest comfortabele bovenlichaam beschermer te maken. De ontwerpers van Forcefield waren daar in geslaagd door de Forcefield EX-K Harness Adventure te creëren. Hoewel, tijd haalde de beschermer in, dus was het tijd voor een grote update om het product passend te maken met de nekbeschermers en een hoger comfort te creëren. Het nieuwe ontwerp is nog flexibeler, is bovendien aanpasbaar voor de neckbraces, heeft CE level 2 rug en borstprotectie en gebruikt Kevlar stiksels voor extra stevigheid en duurzaamheid. De Forcefield EX-K Harness Adventure is verkrijgbaar in 3 verschillende opties namelijk: De Adventure (Torso, schouders en ook ellebogen) Flite + (Torso en schouders) en de Flite(Torso). Nu ook verstevigd met Kevlar!

Eigenschappen :

 • CE Level 2 bescherming (Rug en borst)
 • Past met Neck Braces
 • Kevlar stiksels
 • Verbeterde  ventilatie
 • Repeat Performance Technology (RPT)
 • Volledig aanpasbaar, flexibel en comfortabel.
 • Beschikbaar in de maten (S- M - L- XL )
 • Uniek 'Open' systeem
 • 3 modulaire opties
 • Zacht soepel en comfortabel
 • Verbeterde ergonomie en gebruiksgemak
 • Verbeterde ademende werking
 • Artnr. 95843

Kijk ook bij onze ander  Forcefield  producten.

Forcefield

Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben uitgevonden, gingen wij stilaan door met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we na veel investeren al met al de beste protectie ter wereld ontwikkeld Soms, toen en nu, moeten we dus tegendraads gaan en de voordelen van zachte protectie versus harde protectie uitleggen. Maar, na vele jaren zijn we nu dus erkend als de originele zachte protectie fabrikant die al met al de best presterende en daarnaast comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten gericht op rijders die bescherming willen, maar geen harde oncomfortabele protectie willen dragen. Sommige leidende merken gebruiken Forcefield in bestaande kleding, wat de veiligheid en het comfort bevestigd. Forcefield staat dus voor kwaliteit, protectie en comfort.

Productspecificaties

EAN
5060247825281

Onlangs bekeken

Forcefield Forcefield EX-K Harness Adventure
ForcefieldForcefield EX-K Harness Adventure

Hoogst presterende bodyprotector van forcefield.

€479,95 Incl. btw