Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

REV'IT! Seesmart RV30 protector

11% sale
Productomschrijving
REV'IT! Seesmart RV30 protector De nieuwe REV'IT! Seesmart RV30 protector is een universele protector voor heupen, ellebogen, knieën en schouders en kan worden geplaatst in motorkleding ter vervanging van de standaard protectoren.  Hij is dun, zacht en zeer flexibel waardoor je de Seesmart vrijwel niet ziet en voelt zitten. Toch levert de Seesma...

REV'IT! Seesmart RV30 protector

De nieuwe REV'IT! Seesmart RV30 protector is een universele protector voor heupen, ellebogen, knieën en schouders en kan worden geplaatst in motorkleding ter vervanging van de standaard protectoren.  Hij is dun, zacht en zeer flexibel waardoor je de Seesmart vrijwel niet ziet en voelt zitten. Toch levert de Seesmart protector een uitzonderlijk hoog niveau van protectie. De REV'IT! Seesmart RV30  protector kan gemakkelijk naar maat van de pocket worden geknipt. De protectoren worden  geleverd in een set van 2. Art.nr. FPG049. Doordat Rev'it! hun buitenstoffen steeds verder hebben ontwikkeld zijn ze in staat om modieuze kleding de ontwerpen die tegelijkertijd de slijtvastheid bieden die je als motorrijder mag verwachten.

In de ambitie om motorkleding steeds modieuzer te maken zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen waren de protectoren lange tijd een beperkende factor. Het SEESMART™ concept brengt hier verandering in door zich perfect te vormen naar de menselijke anatomie, waardoor ze onzichtbaar worden. Looks zijn in dat geval misleidend, want alle SEESMART™ protectoren slagen met vlag en wimpel voor de CE EN1621-1:2012 level 1 test, zelfs in extra warme omstandigheden. Deze ontwikkeling brengt Rev'it! wederom een stap dichterbij het doel om de ultieme motorkleding voor ieder segment te produceren.

De REV'IT! Seesmart RV30  protector is geschikt voor alle motorjassen  en  alle motorbroeken  met een pocket voor protectie

REV’IT!

Revit is in 1995 opgericht en begonnen met het maken van motorkleding. Sinds de start heeft Rev’it! steeds de lat hoger weten te leggen voor goede motorkleding. Rev’it!  maakt motorkleding voor elk type motorrijder. Daarnaast kijken ontwerpers van Revit ook goed naar de mode-trends en gebruiken dit in het ontwerpen van motorkleding. Zowel all-road motorkleding, motorrace kleding, tour motorkleding als casual leren motorkleding en kevlarjeans, Rev’it! is van alle markten thuis. Rev’it! producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit van afwerking te combineren met een betaalbare prijs. Revit heeft de licentie om Gore-Tex in hun motorkleding te verwerken voor gegarandeerd droge motorkleding. Naast de gore-tex motorkleding collectie, biedt Revit ook een kledinglijn voor het warme weer. Van motorjassen en motorbroeken voor starters, tot motorpakken ja zéker ook voor wereldreizigers, iedereen komt aan zijn trekken bij Rev’it!

Productspecificaties

EAN
8700001225670

Onlangs bekeken

REV IT! REV'IT! Seesmart RV30 protector
REV IT!REV'IT! Seesmart RV30 protector

Set van 2 flexibele, ventilerende knie/schouder/ elleboog/ heupprotectoren

€19,99 Incl. btw