Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Dubbin Leer Balsem 75ml

10% sale
Held Held Dubbin Leer Balsem 75ml
Productomschrijving
Held Dubbin Leer Balsem 75ml Held Leer Balsem  Held Dubbin leer balsem is van een zeer hoogwaardige kwaliteit waardoor de leren kleding ten alle tijden beschermd worden van weersinvloeden als u op de motor zit. De Held Leer Balsem 75ml is samengesteld op een unieke basis van lanoline en advocado olie. Het voedt als geen ander elk type leder en m...

Held Dubbin Leer Balsem 75ml

Held Leer Balsem 

Held Dubbin leer balsem is van een zeer hoogwaardige kwaliteit waardoor de leren kleding ten alle tijden beschermd worden van weersinvloeden als u op de motor zit. De Held Leer Balsem 75ml is samengesteld op een unieke basis van lanoline en advocado olie. Het voedt als geen ander elk type leder en maakt het waterafstotend.

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine "Best Brand" in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462070158

Onlangs bekeken

Held Held Dubbin Leer Balsem 75ml
HeldHeld Dubbin Leer Balsem 75ml

Maakt leer soepel en waterafstotend

€5,75 Incl. btw