Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Livigno zadeltas

10% sale
Productomschrijving
Held Livigno zadeltas De waterdichte Held Livigno zadeltas is snel en gemakkelijk te monteren met behulp van straps. Held is het bagagemerk dat producten van topkwaliteit levert, zoals met deze Livigno zadeltas. De Held Livigno heeft een waterafstotende PVC coating en twee vakken aan de buitenzijde. Daarnaast beschikt ze over een een waterproof bi...

Held Livigno zadeltas

De waterdichte Held Livigno zadeltas is snel en gemakkelijk te monteren met behulp van straps. Held is het bagagemerk dat producten van topkwaliteit levert, zoals met deze Livigno zadeltas. De Held Livigno heeft een waterafstotende PVC coating en twee vakken aan de buitenzijde. Daarnaast beschikt ze over een een waterproof binnenzak met rol-kliksluiting. De rits rondom zorgt ervoor dat je het volume kan vergroten. Deze Held Livigno zadeltas is verder voorzien van een draaggreep en reflecterende bedrukking. Bevestigingsmateriaal word bijgeleverd.

Andere  Held  producten

Eigenschappen :

  • Sluiting: banden en straps
  • Waterdichte binnenzak met kliksluiting
  • Volume aanpassing met ritssluiting
  • Handgreep
  • Reflecterende delen
  • Twee buitenzakken
  • Gemaakt van waterafstotende polyester coating
  • Volume: 45 liter - circa 40 x 70 x 40 cm
  • Art: 4542

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine "Best Brand" in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462723375

Onlangs bekeken

Held Held Livigno zadeltas
HeldHeld Livigno zadeltas

Gemaakt van waterafstotende polyester coating

€169,95 Incl. btw