Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Midland R1 Mesh twin pack intercomsysteem

10% sale
Productomschrijving
Midland R1 Mesh twin pack intercomsysteem Midland heeft zijn serie met MESH en Bluetooth techniek weer verder uitgebreid. Het Midland R1 Mesh Twinpack intercomsysteem is een heel betaalbare oplossing voor mensen die graag gebruik willen maken van de MESH techniek en geen concessies willen doen aan de kwaliteit. Dankzij de RCF speakers ben je verze...

Midland R1 Mesh twin pack intercomsysteem

Midland heeft zijn serie met MESH en Bluetooth techniek weer verder uitgebreid. Het Midland R1 Mesh Twinpack intercomsysteem is een heel betaalbare oplossing voor mensen die graag gebruik willen maken van de MESH techniek en geen concessies willen doen aan de kwaliteit. Dankzij de RCF speakers ben je verzekerd van prima geluid en goede verstaanbaarheid. Door de magnetische mount zit de unit altijd perfect op je helm en hoef je niet bang te zijn dat je hem verliest.

Communiceer op een dynamische manier dankzij de Midland MESH technologie. Door het gebruik van MESH techniek bij groepsgesprekken ben je niet meer gebonden aan de 'ketting' zoals bij een Bluetooth verbinding. Het MESH systeem zorgt altijd voor de meest optimale configuratie tijdens je motorritten. De dubbele processor zorgt voor een stabiele verbinding, of je nu verbinding maakt met het digitale display van je motor, je telefoon op navigatiesysteem. Het Midland R1 Mesh twin pack intercomsysteem is ook voorzien van CVP-functie (Chrystal Voice Processing), de CVP functie zorgt voor een helder en krachtig stemgeluid tijdens je gesprekken. Ook een handigheid van de Midland systemen is de Stereo Background functie, daarmee is het mogelijk om je navigatie instructies te horen terwijl je intercom gesprek actief is.

MESH intercom

Met de MESH intercom actief kun je met maximaal 6 personen een conference gesprek voeren. Dit houdt in dat je gewoon door elkaar kunt praten. Daarnaast is het mogelijk om tot 99 personen mee te laten luisteren met dit gesprek. Met een volle batterij kun je tot 15 uur een MESH intercom gesprek actief hebben. Met 6 deelnemers aan de groep kun je tot 2 kilometer uit elkaar rijden (met een maximum van 500 meter tussen 2 gebruikers).

Bluetooth intercom

Met de Bluetooth intercom is het mogelijk om met maximaal 3 personen communiceren tot 500 meter uit elkaar. Waarom zou je nog voor Bluetooth kiezen? Dat gebruik je wanneer met andere Midland systemen wilt communiceren die niet over MESH beschikken. Daarnaast kan je via Bluetooth ook een universele koppeling maken met andere merken. Het Midland R1 Mesh twin pack intercomsysteem is tevens compatibel met het OBI protocol. OBI (Open Bluetooth Intercom) is ontstaan uit een samenwerking tussen Midland, Cardo en Uclear. Door via dit protocol te verbinden maak je gebruik van de normale intercomkoppeling en dat werkt beter dan de universal koppeling.

In de verpakking 2 keer:

  • 1 R1 MESH module
  • 1 audio systeem met 2 40mm HD Sound by RCF stereo speakers
  • 1 bedrade microfoon
  • 1 beugel microfoon
  • 1 magentisch mount
  • 1 bevestigingsplaat met dubbelzijdig tape
  • 1 bevestigingsplaat met een klem
  • 1 USB-C kabel 
  • Kijk ook naar de  Midland R1 Mesh Single intercomsysteem

 

Productspecificaties

EAN
8011869206320

Onlangs bekeken

Midland Midland  R1 Mesh twin pack intercomsysteem
MidlandMidland R1 Mesh twin pack intercomsysteem

Midland heeft zijn serie met MESH en Bluetooth techniek weer verder uitgebreid

€419,95 Incl. btw