Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Modeka Parkar motorhandschoenen

10% sale
Productomschrijving
Modeka Parkar motorhandschoenen Ontdek motorhandschoenen met een hoogwaardig ontwerp. Deze Modeka Parkar motorhandschoenen zijn gemaakt van duurzaam rundleer en voorzien van een lederen bekleding op de knokkels, wat zorgt voor stijl en bescherming. Daarnaast bieden ze uitgebreide leerverstevigingen op de knokkels voor extra veiligheid, terwijl de ...

Modeka Parkar motorhandschoenen

Ontdek motorhandschoenen met een hoogwaardig ontwerp. Deze Modeka Parkar motorhandschoenen zijn gemaakt van duurzaam rundleer en voorzien van een lederen bekleding op de knokkels, wat zorgt voor stijl en bescherming. Daarnaast bieden ze uitgebreide leerverstevigingen op de knokkels voor extra veiligheid, terwijl de schuimpads op de vingers het comfort verbeteren tijdens het rijden. De geperforeerde bovenkant van de hand zorgt voor goede ventilatie, waardoor je koel blijft. Met de Touch Tip-functie kun je eenvoudig je smartphone en navigatieapparaten bedienen zonder je handschoenen uit te trekken. 

Eigenschappen:

  • Gemaakt van rundleer
  • Custom zomer motorhandschoenen
  • Knokkelbescherming met lederen bekleding
  • Uitgebreide leerverstevigingen bij de knokkels
  • Schuimpads op de vingers
  • Luchtstroom: geperforeerde achterkant van de hand
  • Touch Tip: eenvoudige bediening van smartphone en navigatie
  • Geperforeerde bovenkant van de hand zorgt voor goede ventilatie
  • Mooi in combinatie mar de   Modeka Ruven motorjas

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog  vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765203910

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Parkar motorhandschoenen
ModekaModeka Parkar motorhandschoenen

Urban zomerhandschoen met touch-tip voor smartphone bediening

€59,90 Incl. btw