Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Modeka Urban legend motorhandschoenen

10% sale
Productomschrijving
Modeka Urban legend motorhandschoenen De Modeka Urban legend motorhandschoenen, gecertificeerd volgens EN 13594:2015 "Beschermende handschoenen voor motorrijders," zijn vervaardigd uit hoogwaardige leer. Ze bieden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook ultieme bescherming dankzij hun met leer beklede enkelschaal en uitgebreide lederen ve...

Modeka Urban legend motorhandschoenen

De Modeka Urban legend motorhandschoenen, gecertificeerd volgens EN 13594:2015 "Beschermende handschoenen voor motorrijders," zijn vervaardigd uit hoogwaardige leer. Ze bieden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook ultieme bescherming dankzij hun met leer beklede enkelschaal en uitgebreide lederen verstevigingen op de crashpunten. Bovendien zijn deze Modeka Urban legend motorhandschoenen voorzien van schuimkussentjes op de vingers en een geïntegreerde knokkelschaal om extra bescherming te bieden in geval van een val. Met een handige touch tip-functie zijn ze eenvoudig te gebruiken met smartphones en navigatiesystemen, waardoor je altijd verbonden blijft tijdens je ritten. En voor maximaal comfort zijn de externe naden zorgvuldig ontworpen, zodat je zonder afleiding kunt genieten van je motoravonturen. Kortom, deze Modeka Urban legend motorhandschoenen combineren stijl, veiligheid en functionaliteit op een indrukwekkende manier.

Eigenschappen:

  • Gecertificeerd volgens EN 13594:2015 “Beschermende handschoenen voor motorrijders”
  • Klassieke leren motorhandschoenen
  • Koeienhuid
  • Met leer beklede enkelschaal
  • Uitgebreide lederen verstevigingen op de crashpunten
  • Schuimkussentjes op de vingers
  • Met geïntegreerde knokkelschaal
  • Touch tip: eenvoudig te gebruiken smartphone en navigatiesysteem
  • Externe naden voor optimaal comfort
  • Mooi in combinatie met de  Modeka Kaleo motorjas

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog  vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo'n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze dus bij onze oosterburen van Modeka goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765203637

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Urban legend motorhandschoenen
ModekaModeka Urban legend motorhandschoenen

Klassieke leren motorhandschoenen

€64,90 Incl. btw