Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Modeka Madoxx niergordel

10% sale
Modeka Modeka Madoxx niergordel
Productomschrijving
Modeka Madoxx niergordel De Modeka Madoxx niergordel heeft een zeer functionele binnenvoering. De Outlast® technologie reguleert continu de huidtemperatuur. Als de huid oververhit raakt, wordt de warmte geabsorbeerd, als de huid afkoelt, wordt de opgeslagen warmte teruggegeven. Functies: Niergordel, buitenmateriaal: 100% Polyamide Buitenlaat...

Modeka Madoxx niergordel

De Modeka Madoxx niergordel heeft een zeer functionele binnenvoering. De Outlast® technologie reguleert continu de huidtemperatuur. Als de huid oververhit raakt, wordt de warmte geabsorbeerd, als de huid afkoelt, wordt de opgeslagen warmte teruggegeven.

Functies:

 • Niergordel, buitenmateriaal: 100% Polyamide
 • Buitenlaatbare® voering voor het reguleren van de temperatuur 
 • Reflecterende panelen
 • Maat S: lengte: 95 cm en draagwijdte: 70 - 80 cm
 • Maat M: lengte: 105 cm en draagwijdte: 80 - 90 cm
 • Maat L: lengte: 115 cm en draagwijdte: 90 - 100 cm
 • Maat XL:lengte: 125 cm en draagwijdte: 100 - 110 cm
 • Maat XXl:lengte: 135 cm en draagwijdte: > 110 cm
 • Buitenmateriaal: 100% polyamide.
 • Voering: 100% polyester
 • Andere niergordels

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met bovendien een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er ook goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka  goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765143773

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Madoxx niergordel
ModekaModeka Madoxx niergordel

Heeft een zeer functionele binnenvoering

€34,90 Incl. btw