Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

ABUS Granit Sledg 77 schijfremslot

10% sale
Productomschrijving
ABUS Granit Sledg 77 schijfremslot Het ABUS Granit Sledg 77 schijfremslot is compact, sterk en zeer eenvoudig te monteren. Dit schijfremslot maakt gebruik van een sliding mechanism. Door dit mechanisme is het slot zeer snel en gemakkelijk te bevestigen op de schijfrem zonder je handen vies te maken. Wanneer je het schijfremslot opent valt er een s...

ABUS Granit Sledg 77 schijfremslot

Het ABUS Granit Sledg 77 schijfremslot is compact, sterk en zeer eenvoudig te monteren. Dit schijfremslot maakt gebruik van een sliding mechanism. Door dit mechanisme is het slot zeer snel en gemakkelijk te bevestigen op de schijfrem zonder je handen vies te maken. Wanneer je het schijfremslot opent valt er een schuif omlaag die vervolgens in ‚‚n van de gaten het schijfremslot kan worden geplaatsd.

De Behuizing van het ABUS Granit Sledg 77 schijfremslot heeft een compact formaat met een zacht kunststof cover die ervoor zorgt dat er geen lakschade op de velg ontstaat. De Granit Sledg 77 is verder vervaardigd uit een speciaal gehard staal voor een ijzersterk geheel. Het schijfremslot is voorzien van een ABUS X-Plus cilinder, dit maakt het onmogelijk om het slot te manipuleren.ÿ

Het ABUS Granit Sledg 77 schijfremslot wordt standaard geleverd met twee sleutels waarvan 1 is voorzien van LED verlichting zodat het sleutelgat gemakkelijk kan worden gevonden in het donker. Dit schijfremslot komt samen met een handige opbergtas en een lock reminder.

Eigenschappen: 

 • 13mm dikke sluitpen
 • Zeer eenvoudig te bevestigen dankzij een sliding mechanisme
 • Compact en handzaam
 • ART 4 sterren gekeurd
 • Zachte kunststof cover voor een extra grip en voorkomt eventuele beschadigingen
 • Vervaardig uit een speciaal gehard staal
 • ABUS X-Plus Cilinder maakt picking onmogelijk
 • Wordt standaard geleverd met 2 sleutels waarvan 1 met led verlichting
 • Inclusief handige opbergtas
 • Inclusief lock reminder
 • Onze andere schijfremsloten

SXP

SXP Red Star Locks is een motorslot fabrikant die levert in verschillende kwaliteitsklasses. Op Motorkledingvoordeel.nl leveren wij alleen de motorsloten van SXP die uitgebreid in Nederland zijn gekeurd door het TNO en die zijn voorzien van kwaliteitskeurmerken. Sla de beschrijving hier dus altijd goed op na. SXP is wel vergelijkbaar met het merk ABUS dat wij ook met succes voeren als een merk met a-kwaliteit!

Onlangs bekeken

ABUS ABUS Granit Sledg 77 schijfremslot
ABUSABUS Granit Sledg 77 schijfremslot

Compact, sterk en zeer eenvoudig te monteren

€148,95 Incl. btw