Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Tecmate Optimate 4 Canbus druppellader

10% sale
Tecmate Tecmate Optimate 4 Canbus druppellader
Productomschrijving
Tecmate Optimate 4 Canbus druppellader De Tecmate Optimate 4 Canbus druppellader is de ultieme alles-in-één acculader om thuis uw 12 V-accu te onderhouden. De verbeterde Optimate 4 is nu uitgerust met een DUAL PROGRAM dat initialiseert, diagnostiseert, herstelt, laadt, test en optimaal onderhoud automatisch uitvoert aan uw accu. De Tecmate Optim...

Tecmate Optimate 4 Canbus druppellader

De Tecmate Optimate 4 Canbus druppellader is de ultieme alles-in-één acculader om thuis uw 12 V-accu te onderhouden. De verbeterde Optimate 4 is nu uitgerust met een DUAL PROGRAM dat initialiseert, diagnostiseert, herstelt, laadt, test en optimaal onderhoud automatisch uitvoert aan uw accu. De Tecmate Optimate 4 Canbus druppellader is geschikt voor het laden van accu's met een capaciteit van 2,5 Ah tot 75 Ah. De Optimate 4 CAN-bus edition laadt de accu rechtstreeks of wisselt het programma om te laden via de 12V poort van je met CAN-bus uitgeruste motorfiets. Met automatische activatie zonder sleutel.

BMW motorfietsen zijn vaak uitgerust met een CAN-bus. Dus als u een BMW motorfiets heeft dan kan deze lader extra geschikt zijn voor u. Bekijk het onderstaande filmpje voor meer uitleg en gebruik van de lader met uw motorfiets. OptiMate 4 DUAL PROGRAM zal je accu automatisch laden en onderhouden tot ze wordt losgekoppeld. OptiMate 4 DUAL PROGRAM omvat pulserend herstel op lage spanning voor een nog efficiënter herstel van slechte verwaarloosde gesulfateerde accu’s. Het bevat een gebruiksvriendelijke test bij connectie. De Tecmate Optimate 4 Canbus druppellader heeft een stijlvolle weersbestendige behuizing met ingebouwde bevestigingsogen en een verbeterde energie efficiëntie. De OptiMate 4 DUAL PROGRAM verlengt de levensduur van uw accu tot 400%.

Het OptiMate 4 DUAL PROGRAM zorgt ervoor dat uw batterij startklaar blijft (ook na maandenlang ongebruikt en aangesloten aan de lader). De vernieuwde versie van de Optimate 4 is nu nog efficiënter en heeft een algemeen ingangsbereik van 100 V tot 240 V.

De Optimate 4 CAN-bus edition bevat een 8 staps laadprogramma:

 1. CAN-bus Pulse 'wake up'
 2. CAN-bus low volt check
 3. Test before charge
 4. Pulse save 
 5. Gecontroleerd laden
 6. CAN-bus Optimaliseren van de accu
 7. CAN-bus Accutest na het laden
 8. CAN-busOnderhoudsladen

Eigenschappen:

 • Ideaal voor STD-, AGM- en GEL-accu's van 12V tussen 3 - 50 AH.
 • Laadstroom: 1A (constante stroom).
 • Laadvoltage is nominaal 12V met een werkgebied van 0.5V - 14.4V
 • 8 Staps laadproces.
 • De werking is volledig automatisch.
 • Zorgt ervoor dat uw accu startklaar blijft.
 • Weerbestendige behuizing met ingebouwde bevestigingsogen.
 • Zowel binnen als buiten bruikbaar, laagste temperatuur voor gebruik is -40℃.
 • Lengte: 200mm
 • Breedte: 75mmHoogte: 61mm
 • Gewicht: 0,9kg
 • Andere acculaders

Tecmate

TecMate ontwikkelt en produceert professionele en consumentenacculaders voor alle soorten loodzuur (Pb – STD, AGM, GEL, Deep Cycle, EFB) en lithium (LFP, LCO, LMO, NMC) accu's, diagnostische hulpmiddelen waaronder accutesters, motor tools voor probleemoplossing en afstemming en KABEL-, USB- en LED-accessoires gericht op de powersport-, automobiel-, marine-, lichte vliegtuigen-, medische, e-bike-, industriële apparatuur- en batterij-industrie.

Productspecificaties

EAN
5425006145602

Onlangs bekeken

Tecmate Tecmate Optimate 4 Canbus druppellader
TecmateTecmate Optimate 4 Canbus druppellader

Ideaal voor STD-, AGM- en GEL-accu's van 12V tussen 3 - 50 AH

€104,99 Incl. btw