Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Modeka Talismen motorhandschoenen SALE

22% sale
Modeka Modeka Talismen motorhandschoenen SALE
Productomschrijving
Modeka Talismen motorhandschoenen SALE De Modeka Talismen motorhandschoenen SALE is een flexibele motorhandschoen van Modeka. De Modeka Talismen motorhandschoenen SALE bevat Aniline runderleer wat zeer scheurvast is. In de handschoen zitten inzetstukken. Met de motorhandschoen kun je Touch screen bedienen. Op de Modeka Talismen motorhandschoenen S...

Modeka Talismen motorhandschoenen SALE

De Modeka Talismen motorhandschoenen SALE is een flexibele motorhandschoen van Modeka. De Modeka Talismen motorhandschoenen SALE bevat Aniline runderleer wat zeer scheurvast is. In de handschoen zitten inzetstukken. Met de motorhandschoen kun je Touch screen bedienen. Op de Modeka Talismen motorhandschoenen SALE zit een vizierwisser, je kan daarmee effectief water verwijderen op het vizier.

Eigenschappen:

  • Waterdichte Adventure/tour motorhandschoenen voor in de lente, zomer en herfst.
  • Scheurvast Aniline runderleer met stretch inzetstukken
  • SuperFabric, verstevigen op de knokkels met leer bekleed voor knokkelbescherming
  • Sympatex membraan, 100% water-, winddicht, ademend en een dynamische klimaatregeling
  • Touch screen is te bedienen met duim en wijsvinger
  • CE gecertificeerd EN 13594:2015 (beschermende motorhandschoenen voor de motorrijder)
  • Vizierwisser, op de wijsvinger voor het effectief verwijderen van water op het vizier
  • Bijpasend de  Modeka Talismen motorjas

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvolle en daarnaast ook zeer brede motorkleding merk Modeka  Of het nu om de weg, touring of avontuurlijke bestuurder gaat: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka ook zeer goed goed begrepen!

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Talismen motorhandschoenen SALE
ModekaModeka Talismen motorhandschoenen SALE

Scheurvast Aniline runderleer met stretch inzetstukken

€89,90€69,90 Incl. btw