Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Modeka Wing Motorjack SALE

23% sale
Productomschrijving
Modeka Wing Motorjack SALE Dit Modeka Wing Motorjack SALE is een vintage jas vervaardigd uit buffelleder. Voor de veiligheid is de Modeka Wing Motorjack SALE voorzien van goedgekeurde SAS-TEC® protectoren op de schouders en ellebogen en van een uitneembare Crash Foam op de rug. De jas is eveneens uitgerust met een uitneembare thermovoering. Vier...

Modeka Wing Motorjack SALE

Dit Modeka Wing Motorjack SALE is een vintage jas vervaardigd uit buffelleder. Voor de veiligheid is de Modeka Wing Motorjack SALE voorzien van goedgekeurde SAS-TEC® protectoren op de schouders en ellebogen en van een uitneembare Crash Foam op de rug. De jas is eveneens uitgerust met een uitneembare thermovoering. Vier buitenzakken en drie binnenzakken vervolledigen deze vintage jas. Kortom, de Modeka Wing is een prachtige vintage jas aan  een aantrekkelijke prijs. De Modeka Wing kan perfect gecombineerd worden met een stoere  motorjeans.

Veiligheid

Uiteraard is de Modeka Wing Motorjack SALE naast mooi en comfortabel bovendien ook nog veilig. Standaard is deze jas uitgerust met CE gekeurde soepele schouder en elleboog protectoren. De rug protector behoort niet tot de standaard uitrusting. De jas is echter wel voorzien van een ruimte waarin een passende CE gekeurde protector kan geplaatst worden.

Modeka 

Het Duitse merk Modeka is nog  vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo'n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en sneakers neemt gestaag toe de laatste jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten , en er ook nog goed uit moet zien , zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka goed begrepen!

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Wing Motorjack SALE
ModekaModeka Wing Motorjack SALE

Stoere vintage jas met uitneembare thermovoering

€259,90€199,90 Incl. btw