Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Modeka Yannik Air motorbroek

10% sale
Productomschrijving
Modeka Yannik Air motorbroek 2 laags Modeka Yannik air textiel zomer motorjas die zeer goed ventileert en waterdicht is! De Modeka Yannik Air motorbroek is een 2 laags zomer motorbroek, met een hoog draagcomfort en biedt bovendien bescherming tegen een zomers buitje. De motorbroek bevat grote Mesh panelen die zorgen voor constante toevoer ...

Modeka Yannik Air motorbroek

2 laags Modeka Yannik air textiel zomer motorjas die zeer goed ventileert en waterdicht is! De Modeka Yannik Air motorbroek is een 2 laags zomer motorbroek, met een hoog draagcomfort en biedt bovendien bescherming tegen een zomers buitje. De motorbroek bevat grote Mesh panelen die zorgen voor constante toevoer van frisse lucht en afvoer van warme en vochtige lucht. Modeka heeft de Yannick Air gemaakt van 500D textiel, dit is een slijtvast en zeer sterk materiaal. De schouder en elleboog zijn voorzien van CE gekeurde level 1 protectoren. Kortom een allround motorbroek voor een uitstekende prijskwaliteit verhouding! De 2 laags Modeka Yannik Air motorbroekl is een motorbroek welke die zeer goed ventileert en waterdicht is!
 

Specificaties :

 • 500 D (100% polyester)
 • Materiaal verdubbeling op de camber punten
 • WINNAAR kniebeschermers EN 1621-1:2012 (Beschermingsniveau 1)
 • AirFlow: royale mesh inserts
 • Verwijderbare Hitex® Membraan: 100% waterdicht en winddicht
 • Ce gecertificeerd volgensEN 17092-4:2020
 • Kan optimaal worden gecombineerd met de Modeka Yannik Air textiel Broek
 • Kan worden opgewaardeerd met heupbeschermer SAS-TEC SC-1/07 of SC-1/KA
 • Reflectie delen
 • S-4XL
 • Leverbaar in zwart
 • Veiligheidsnaden
 • Art : 088290

Goed te combineren met deModeka Yannik air motorjas

Modeka 

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat al zo’n 30 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvolle en daarnaast ook zeer brede motorkleding merk Modeka  Of het nu om de weg, touring of avontuurlijke bestuurder gaat: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er bovendien goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka ook zeer goed goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765179017

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Yannik Air motorbroek
ModekaModeka Yannik Air motorbroek

Materiaal verdubbeling op de kritische punten

€114,90 Incl. btw