Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Optiline Belt Handlebar Mount

10% sale
Productomschrijving
Optiline Belt Handlebar Mount De Optiline Belt Handlebar Mount is een handige mount die eenvoudig te plaatsen is op stuurbuizen met een diameter van 15 tot 40 mm. De mount is volledig verstelbaar, waardoor de telefoon verticaal en horizontaal te gebruiken is. De Optiline Belt Handlebar Mount is te combineren met andere Optiline Duo Lock accessoire...

Optiline Belt Handlebar Mount

De Optiline Belt Handlebar Mount is een handige mount die eenvoudig te plaatsen is op stuurbuizen met een diameter van 15 tot 40 mm. De mount is volledig verstelbaar, waardoor de telefoon verticaal en horizontaal te gebruiken is. De Optiline Belt Handlebar Mount is te combineren met andere Optiline Duo Lock accessoires. Optiline telefoonhouders zijn universeel en daarom geschikt voor tal van smartphones, zoals iPhone, Samsung en Huawei. Daarnaast biedt Optiline uiteenlopende bevestigingsopties zodat de telefoonhouders veilig, stevig en betrouwbaar gemonteerd kan worden op de motorfiets. Zo heeft Optiline bijvoorbeeld mounts voor op de spiegel, het remvloeistofreservoir en stuurbuis.

Eigenschappen:

  • Geschikt voor bevestiging aan sturen met een diameter van 15 tot 40 mm.
  • Volledig instelbaar, hierdoor kan de telefoon zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt 
  • Specifiek voor OPTI- by Lampa-systeem
  • Kleur: zwart
  • Lengte: diameter 15 tot 40 mm
  • Geschikt voor: telefoonbevestiging op de motorfiets, Fiets, Scooter
  • Art: 90437
  • Andere Optiline producten

Optiline

Optiline biedt betaalbare oplossingen om je smartphone te bevestigen op je motorfiets. Dankzij het gepatenteerde Duolock systeem bevestig jij je telefoon binnen een handomdraai op een Optiline Mount. Met de telefoonhouders van Optiline kan jij je telefoon veilig en eenvoudig bedienen op je motor, fiets of auto!

Productspecificaties

EAN
8000692904374

Onlangs bekeken

Optiline Optiline Belt Handlebar Mount
OptilineOptiline Belt Handlebar Mount

Geschikt voor bevestiging aan sturen met een diameter van 15 tot 40 mm

€26,95 Incl. btw