Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Revit Kneeprotector Scram

11% sale
Productomschrijving
Revit Kneeprotector Scram Met de Scram knieprotectie kousen bieden we het hoogste niveau aan kniebescherming. De bijzonderheid zit hem vooral in de toepassing van onze goed geventileerde en bekroonde SEEFLEX™ CE-level 2 protectoren. De ademende en lichtgewicht mesh Revit Kneeprotector Scram is voorzien van onze lange RV12 SEEFLEX™ protector di...

Revit Kneeprotector Scram

Met de Scram knieprotectie kousen bieden we het hoogste niveau aan kniebescherming. De bijzonderheid zit hem vooral in de toepassing van onze goed geventileerde en bekroonde SEEFLEX™ CE-level 2 protectoren. De ademende en lichtgewicht mesh Revit Kneeprotector Scram is voorzien van onze lange RV12 SEEFLEX™ protector die zowel de knie als het bovenste scheendeel bedekt. Vervolgens loopt de protector aan de onderkant door in de laars waardoor geen enkel deel van het onderbeen onbeschermd blijft, althans in combinatie met hoge laarzen. Boven de knie en kuit zit een verstelriem voor een ideale en comfortabele pasvorm. De DIRT Series collectie - zijn voorzien van een speciaal voor de Scram knieprotectie kousen ontworpen constructie.
 
Tenslotte is de Revit Kneeprotector Scram te dragen onder  elke motorbroek  

 

Eigenschappen :

  • Buitenstof mesh  |  neopreen  |  stretch mesh
  • Protectie SEEFLEX™ Level 2 CE bescherming
  • Composition 100% Polyester
  • Pasvorm tight fit
  • Verstelmogelijkheden verstelriempjes
  • Artnr. FPG058

REVIT 

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is in de eerste plaats een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en functionele motorkleding, maar in de tweede plaats ook nog eens vreselijk mooie motorkleding. De ontwerpers van Revit kijken bovendien goed naar de mode-trends en gebruiken dit vervolgens in het ontwerpen van motorkleding. Revit maakt motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorjeans, motor combi’s en de benodigde accessoires zoals thermokleding.

Productspecificaties

EAN
8700001297974

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Kneeprotector Scram
REV IT!Revit Kneeprotector Scram

Ademende level 2 knieprotector + sok

€79,99 Incl. btw