Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

15% korting op ALLES in de winkel en online met de code summer2022 | Wij zijn ook op zondag open!15% korting op ALLES in de winkel en online met de code summer2022 | Wij zijn ook op zondag geopend !

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

15% korting op ALLES in de winkel en online met de code summer2022 | Wij zijn ook op zondag open!15% korting op ALLES in de winkel en online met de code summer2022 | Wij zijn ook op zondag geopend !

Revit Kneeprotector Scram

Productomschrijving
Revit Kneeprotector Scram Met de Scram knieprotectie kousen bieden we het hoogste niveau aan kniebescherming. De bijzonderheid zit hem vooral in de toepassing van onze goed geventileerde en bekroonde SEEFLEX™ CE-level 2 protectoren. De ademende en lichtgewicht mesh Revit Kneeprotector Scram is voorzien van onze lange RV12 SEEFLEX™ pr...

Revit Kneeprotector Scram

Met de Scram knieprotectie kousen bieden we het hoogste niveau aan kniebescherming. De bijzonderheid zit hem vooral in de toepassing van onze goed geventileerde en bekroonde SEEFLEX™ CE-level 2 protectoren. De ademende en lichtgewicht mesh Revit Kneeprotector Scram is voorzien van onze lange RV12 SEEFLEX™ protector die zowel de knie als het bovenste scheendeel bedekt. Vervolgens loopt de protector aan de onderkant door in de laars waardoor geen enkel deel van het onderbeen onbeschermd blijft, althans in combinatie met hoge laarzen. Boven de knie en kuit zit een verstelriem voor een ideale en comfortabele pasvorm. Zowel onze Continent als Peninsula broek - die deel uitmaken van de DIRT Series collectie - zijn voorzien van een speciaal voor de Scram knieprotectie kousen ontworpen constructie. Tenslotte is de Revit Kneeprotector Scram te dragen onder elke motorbroek Artnr. FPG058

Eigenschappen;

  • Buitenstof mesh  |  neopreen  |  stretch mesh
  • Protectie SEEFLEX™ Level 2 CE bescherming
  • Composition 100% Polyester
  • Pasvorm tight fit
  • Verstelmogelijkheden verstelriempjes

REVIT MOTORKLEDING

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is in de eerste plaats een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en functionele motorkleding, maar in de tweede plaats ook nog eens vreselijk mooie motorkleding. De ontwerpers van Revit kijken bovendien goed naar de mode-trends en gebruiken dit vervolgens in het ontwerpen van motorkleding. Revit maakt motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorjeans, motor combi’s en de benodigde accessoires zoals thermokleding. Er zijn al vele professionele rijders die met Revit Motorkleding  rijden, onder andere in de MotoGP. Hieruit haalt Revit vervolgens weer de benodigde kennis om motorkleding steeds veiliger te maken. Kortom : met Revit rijdt u dus in functionele en veilige motorkleding waarmee u ook nog eens voor de dag kunt komen. Of u nu op een sportieve motor, een adventure motor, een toermotor, chopper of bijvoorbeeld een motorscooter rijdt.

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Kneeprotector Scram
REV IT!Revit Kneeprotector Scram

Ademende level 2 knieprotector + sok

€69,99 Incl. btw