Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022 | Wij zijn ook op zondag open!11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022 | Wij zijn ook op zondag geopend !

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022 | Wij zijn ook op zondag open!11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022 | Wij zijn ook op zondag geopend !

Revit Neck Brace Segur

Productomschrijving
Revit Neck Brace Segur De CE-gecertificeerde Revit Neck Brace Segur helpt mogelijke nekletsel veroorzaakt door hyperflexie, hyperextensie, axiale belasting, schuifbelasting, laterale hyperflexie en whiplash te verminderen door rotatie te beperken en overmatige belasting van de nek naar de rest van het lichaam over te brengen. De Revit Neck Brace ...

Revit Neck Brace Segur

De CE-gecertificeerde Revit Neck Brace Segur helpt mogelijke nekletsel veroorzaakt door hyperflexie, hyperextensie, axiale belasting, schuifbelasting, laterale hyperflexie en whiplash te verminderen door rotatie te beperken en overmatige belasting van de nek naar de rest van het lichaam over te brengen. De Revit Neck Brace Segur is volledig instelbaar en om maximaal comfort te garanderen, kan de maat van de nekbrace worden gewijzigd met het zij-verstelsysteem. Het laterale profiel en de borstbevestiging kunnen worden aangepast door de meegeleverde EVA-schuimvulling te monteren. Door het onopvallende ruggedeelte hindert het jouw helm niet. De Segur is ook gemakkelijk te openen en te sluiten met het hoogwaardige metalen front-bevestigingssysteem. De verstelbare rugleuning van deze nekbrace is opvouwbaar waardoor hij veel minder ruimte inneemt als hij niet wordt gebruikt. De nekbrace wordt geleverd met een opbergtas voor bescherming wanneer deze niet wordt gebruikt of tijdens transport. De Segur kan handig worden bevestigd aan een selectie van REV’IT! jassen met de speciale aansluit set die in het pakket wordt geleverd. Verstelmogelijkheden In 4 maten instelbaar voor borstomvang 80 - 125 cm Artnr. FPG060

Eigenschappen :

  • Elastomeer polypropyleen (scharnieren FHD-technologie)
  • EVA-foam om de hoogte van de nekbrace aan te passen
  • Nekbrace connection kit voor bevestiging aan REV'IT! jacks
  • POM-mechanisme en bewegingssysteem
  • Tool kit voor aanpassing maat/pasvorm
 

REVIT MOTORKLEDING

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is in de eerste plaats een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en functionele motorkleding, maar in de tweede plaats ook nog eens vreselijk mooie motorkleding. De ontwerpers van Revit kijken bovendien goed naar de mode-trends en gebruiken dit vervolgens in het ontwerpen van motorkleding. Revit maakt motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorjeans, motor combi’s en de benodigde accessoires zoals thermokleding. Er zijn al vele professionele rijders die met Revit Motorkleding  rijden, onder andere in de MotoGP. Hieruit haalt Revit vervolgens weer de benodigde kennis om motorkleding steeds veiliger te maken. Kortom : met Revit rijdt u dus in functionele en veilige motorkleding waarmee u ook nog eens voor de dag kunt komen. Of u nu op een sportieve motor, een adventure motor, een toermotor, chopper of bijvoorbeeld een motorscooter rijdt.

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Neck Brace Segur
REV IT!Revit Neck Brace Segur

Ademende level 2 knieprotector + sok

€249,99 Incl. btw