Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Rusty Stitches Jari V2 motorjas

10% sale
Productomschrijving
Rusty Stitches Jari V2 motorjas De Rusty Stitches Jari V2 motorjas is gemaakt van 100% hoogwaardig rundleer om duurzaamheid te garanderen en je een stijlvolle uitstraling te geven, zelfs als je niet op de motor zit! Verstelbare taille en polsen zorgen voor een perfecte pasvorm en aan de voorkant van de jas zitten twee ventilatieritsen op de borst ...

Rusty Stitches Jari V2 motorjas

De Rusty Stitches Jari V2 motorjas is gemaakt van 100% hoogwaardig rundleer om duurzaamheid te garanderen en je een stijlvolle uitstraling te geven, zelfs als je niet op de motor zit! Verstelbare taille en polsen zorgen voor een perfecte pasvorm en aan de voorkant van de jas zitten twee ventilatieritsen op de borst om extra luchtstroom te bieden. Met uitneembare flexibele beschermers op de schouders en ellebogen ben je beschermd zonder in te leveren op comfort. De Rusty Stitches Jari V2 motorjas is ook CE-gekeurd en kan eenvoudig worden geüpgraded met een D30-rugprotector.

Met vier zakken, twee aan de binnenkant en twee aan de buitenkant, is er voldoende ruimte om je persoonlijke spullen mee te nemen. Bovendien is de Jari V2 uitgerust met universele rugbeschermer zakken, zodat je zelf kunt beslissen welke rugbeschermer je wilt gebruiken.

Kortom, de Rusty Stitches Jari V2 motorjas van Rusty Stitches is de perfecte combinatie van stijl, comfort en veiligheid.

Eigenschappen :


• 100% Rundleer
• Binnenvoering 100% polyester.
• Nieuwe en verbeterde thermisch uitneembare voering
• Ventilatieritssluiting op de rug
• 2 ventilatiezakken op de borst.
• Verstelbaar in de taille en pols.
• 4 Zakken, 2 binnen en 2 Buiten
• CE goedgekeurde beschermers voor ellebogen en schouders
• Universele rugbeschermer Zak

Rusty Stitches 

Het motorkleding label Rusty Stitches is even jong als ambitieus. Met een moderne lijn urban stijl motorkleding spreekt de Schotse ontwerper Joshua Nap een brede groep motorr?ders aan. Zijn missie is dan ook om mode-geïnspireerde, betaalbare en bovendien veilige motorkleding te ontwikkelen. De collectie van Rusty Stitches omvat verschillende modellen leren bikerjackets en ook uiteenlopende motorjeans.

Productspecificaties

EAN
9503379524883

Onlangs bekeken

Rusty Stitches Rusty Stitches Jari  V2 motorjas
Rusty StitchesRusty Stitches Jari V2 motorjas

Nieuwe en verbeterde thermisch uitneembare voering

€339,95 Incl. btw