Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion Exo 230 QR motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion Exo 230 QR motorhelm De Scorpion Exo 230 QR motorhelm is een nieuwe Jethelm met een nieuw design. De Scorpion EXO-230 motorhelm is zeer geschikt voor tourrijders. Daarnaast is deze comfortabele jethelm ideaal voor alle stedelijke motor- en scooterrijders. De jethelm is ook voorzien van diverse gemakken waardoor je heerlijk zorgeloos kunt ...

Scorpion Exo 230 QR motorhelm

De Scorpion Exo 230 QR motorhelm is een nieuwe Jethelm met een nieuw design. De Scorpion EXO-230 motorhelm is zeer geschikt voor tourrijders. Daarnaast is deze comfortabele jethelm ideaal voor alle stedelijke motor- en scooterrijders. De jethelm is ook voorzien van diverse gemakken waardoor je heerlijk zorgeloos kunt touren.

De schaal van de Scorpion Exo 230 QR motorhelm is gemaakt van polycarbonaat, een licht en ook zeer sterk materiaal. De harde polycarbonaat schaal is super licht en bied ook een zeer goede bescherming. Met twee schaalmaten sluit de Scorpion EXO-230 motorhelm goed aan op je hoofd. Dankzij de gemiddelde pasvorm passen de meeste mensen de helmen van Scorpion. De Scorpion Exo 230 QR motorhelm is voorzien van diverse grote ventilatie openingen. Hierdoor blijft de helm heerlijk koel op warme zomerdagen. Het gewicht van de helm is slechts 1300 gram. De buitenschaal is aerodynamisch en uitgebreid getest in de windtunnel. Hierdoor is de jethelm rustig en stil en dus zeer comfortabel.

Het lange vizier zorgt voor een breed gezichtsveld en extra bescherming tegen wind en regen. Daarnaast is het vizier Pinlock voorbereid. Verder is de helm voorzien van een zonnevizier welke je altijd bescherming biedt tegen de zon. Het zonnevizier is ook nog eens zeer gemakkelijk te bedienen. Ook is het vizier gemaakt van een zeer krasvast materiaal. De helm is gemakkelijk te onderhouden vanwege zijn uitneembare en wasbare binnenvoering.De binnenvoering is gemaakt van anti-bacterieel en vochtverdrijvend kwickwick2 materiaal. Scorpion Exo 230 QR motorhelm is bovendien bluetooth voorbereid waardoor je gemakkelijk kan communiceren met andere motorrijders. Tenslotte is de jethelm uitgevoerd met een handige gemakkelijk bedienbare microbuckle kinband sluiting. De Scorpion EXO-230 QR motorhelm wordt geleverd met een helder vizier!

Eigenschappen: 

 • Zeer comfortabele jethelm voor tour/stedelijke en scooterrijders
 • Polycarbonaat buitenschaal
 • Aerodynamisch
 • 2 maten buitenschaal
 • Comfortabele kwickwick2 binnenvoering
 • Intern zonnevizier
 • Ellip-TEC systeem Boven-, zij- en achterventilatie
 • Micrometric automatische kinband gesp voor quick release en nauwkeurige afstelling.
 • Pinlock voorbereid
 • Gewicht: 1300g
 • ECE 220-06 goedgekeurd
 • Beschikbare maten van  XS tot XXL
 • Krasbestendig vizier
 • Bluetooth voorbereiding
 • 3 verschillende kleuren
 • Brildrager vriendelijk
 • 5 jaar garantie
 • Bijpassend een   Revit Voltiac 3 motorjas

Let op , Scorpion levert helmen met een helder vizier!

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen ook vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. In slechts enkele jaren tijd is Scorpion gestegen naar de top vijf van top producenten. Scorpion levert een complete lijn motorhelmen: integraalhelmen, systeemhelmen, modulaire helmen en tevens jethelmen. Daarnaast levert Scorpion ook een lijn accessoires voor deze helmen.

Productspecificaties

EAN
3701629109996

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Exo 230 QR motorhelm
ScorpionScorpion Exo 230 QR motorhelm

Zeer comfortabele jethelm voor tour/stedelijke en scooterrijders

€169,90 Incl. btw