Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Scorpion Exo-391 Dream motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion Exo-391 Dream motorhelm Ontdek de Scorpion Exo-391 Dream motorhelm, een uitstekende combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Deze motorhelm met een stevige polycarbonaat buitenschaal is verkrijgbaar in twee verschillende schaalmaten, wat zorgt voor een optimale pasvorm. De handig ontworpen ventilatieschachten stellen je in staat om de ...

Scorpion Exo-391 Dream motorhelm

Ontdek de Scorpion Exo-391 Dream motorhelm, een uitstekende combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Deze motorhelm met een stevige polycarbonaat buitenschaal is verkrijgbaar in twee verschillende schaalmaten, wat zorgt voor een optimale pasvorm. De handig ontworpen ventilatieschachten stellen je in staat om de temperatuur binnenin de Dream Exo-391 motorhelm eenvoudig te reguleren. De comfortabele KWICKWICK2 voering van de Scorpion Exo-391 Dream motorhelm draagt bij aan extra comfort en houdt je hoofd koel en droog. Bovendien is de voering van de Scorpion Exo-391 Dream motorhelm wasbaar en antibacterieel, wat hygiëne en frisheid garandeert. Kortom, de Dream Exo-391 motorhelm van Scorpion is een veilige, aantrekkelijke en zeer betaalbare motor- en scooterhelm!

Eigenschappen:

 • Stevige polycarbonaat buitenschaal
 • Verkrijgbaar in twee schaalmaten voor een optimale pasvorm
 • Ventilatiepanelen voor een goede luchtstroom
 • Uitneembare en wasbare KWICKWICK2 voering voor comfort en hygiëne
 • Antibacteriële voering om geurtjes te voorkomen
 • Pinlock voorbereid (apart verkrijgbaar)
 • Ellip-tec vizier voor een breed gezichtsveld
 • Snelsluiting voor gemakkelijk gebruik
 • 5 jaar garantie voor gemoedsrust
 • ECE 22.06 gecertificeerd voor veiligheid
 • Let op Scorpion levert deze helm met een helder vizier, verschillende vizieropties beschikbaar
 • Beschikbaar in diverse opvallende ontwerpen, waaronder de 391 Spada

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. 

Productspecificaties

EAN
3399990109549

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Exo-391 Dream motorhelm
ScorpionScorpion Exo-391 Dream motorhelm

Uitstekende combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid

€129,90 Incl. btw