Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Tecmate Optimate 1 Dual druppellader

10% sale
Productomschrijving
Tecmate Optimate 1 Dual druppellader Betaalbare druppellader voor 12V motorfiets accu's! De Tecmate Optimate 1 Dual druppellader is een betaalbare accu lader, die aan de hand van een microprocessor zorgt voor een nauwkeurige lading van de accu. De Tecmate Optimate 1 Dual druppellader kan elk soort 12V loodzuuraccu, accu's met vuldoppen, accu's met...

Tecmate Optimate 1 Dual druppellader

Betaalbare druppellader voor 12V motorfiets accu's! De Tecmate Optimate 1 Dual druppellader is een betaalbare accu lader, die aan de hand van een microprocessor zorgt voor een nauwkeurige lading van de accu. De Tecmate Optimate 1 Dual druppellader kan elk soort 12V loodzuuraccu, accu's met vuldoppen, accu's met natte cellen, gesloten AGM- (MF-) of Gel accu's en 12,8V / 13,2V Lithium (LiFePO4) batterijen onderhouden.

De Tecmate Optimate 1 Dual druppellader leent zich uitstekend voor voertuigen die zelden of tijdelijk worden gebruikt. Ook als het voertuig in de stalling staat is de Optimate 1 Duo een uitstekende keuze. Dankzij het speciale onderhoudprogramma van Optimate levert de Optimate 1 Duo alleen wat de accu nodig heeft, zonder hem ooit te overladen of te onderladen!

De Tecmate Optimate 1 Dual druppellader is geheel veilig in gebruik en heeft geen risico op overladen van de accu, ook is de Optimate 1 Duo geheel veilig voor voertuig elektronica. De Optimate 1 Duo is geschikt voor de lange termijn accuonderhoud en schakelt automatisch uit bij kortsluiting of wanner de accu losgekoppeld wordt.

Eigenschappen:

  • Laadstroom: 0,6A (constante stroom)
  • Herstellen: start met een lager spanning van 4V
  • Geschikt voor: STD-, AGM- en GEL-accu's van 12V tussen 2 - 30 Ah & Lithium (LiFePO4) 12,8V / 13,2V batterijen
  • Ingangsstroom: universeel (100-240V 50-60Hz) hoog rendement (CEC-vermeld), volledig afgesloten
  • Uitvoering: stofvrije plug-inbehuizing, met laadkabel van 12 ft/370 cm met SAE-connector als uiteinde
  • Inclusief weerbestendige accukabel
  • Inclusief kleine accuklemmen set
  • Andere acculaders

Tecmate

TecMate ontwikkelt en produceert professionele en consumentenacculaders voor alle soorten loodzuur (Pb – STD, AGM, GEL, Deep Cycle, EFB) en lithium (LFP, LCO, LMO, NMC) accu's, diagnostische hulpmiddelen waaronder accutesters, motor tools voor probleemoplossing en afstemming en KABEL-, USB- en LED-accessoires gericht op de powersport-, automobiel-, marine-, lichte vliegtuigen-, medische, e-bike-, industriële apparatuur- en batterij-industrie.

Productspecificaties

EAN
5425006145688

Onlangs bekeken

Tecmate Tecmate Optimate 1 Dual druppellader
TecmateTecmate Optimate 1 Dual druppellader

Betaalbare druppellader voor 12V motorfiets accu's!

€59,99 Incl. btw