Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm De Scorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm is een multifunctionele jethelm die perfect is voor in de stad maar waar je ook op de snelweg goed mee uit de voeten kunt. Het grote en vooral lange vizier maakt het mogelijk om ook op ringwegen en zelfs op de snelweg prima te kunnen rijden. Met een geïntegreerd zonnevizie...

Scorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm

De Scorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm is een multifunctionele jethelm die perfect is voor in de stad maar waar je ook op de snelweg goed mee uit de voeten kunt. Het grote en vooral lange vizier maakt het mogelijk om ook op ringwegen en zelfs op de snelweg prima te kunnen rijden. Met een geïntegreerd zonnevizier, anti-kras vizier en de vocht afvoerende binnenvoering kan je met de Scorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm bovendien vele comfortabele kilometers afleggen.

Helmschaal en Veiligheid

De schaal van de Scorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm is gemaakt van polycarbonaat, een licht en sterk materiaal. De harde polycarbonaat schaal is super licht en bied daarnaast een zeer goede bescherming. Met twee schaalmaten sluit de Scorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm goed aan op je hoofd. Dankzij de gemiddelde pasvorm passen de meeste mensen de helmen van Scorpion. De Scorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm is voorzien van diverse grote ventilatie openingen. Hierdoor blijft de helm heerlijk koel op warme zomerdagen. Het gewicht van de helm is slechts 1300 gram. De buitenschaal is aerodynamisch en uitgebreid getest in de windtunnel. Hierdoor is de jethelm rustig en stil en dus zeer comfortabel.
 

Vizier en Binnenvoering

Het lange vizier zorgt voor een breed gezichtsveld en extra bescherming tegen wind en regen. Verder is de jethelm voorzien van een zonnevizier welke je altijd bescherming biedt tegen de zon. Het zonnevizier is ook nog eens zeer gemakkelijk te bedienen. Ook is het vizier gemaakt van een zeer krasvast materiaal. De helm is gemakkelijk te onderhouden vanwege zijn uitneembare en wasbare binnenvoering.De binnenvoering is gemaakt van anti-bacterieel en vocht verdrijvend kwickwick2 materiaal. De Scorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm is bovendien bluetooth voorbereid waardoor je gemakkelijk kan communiceren met andere motorrijders. Tenslotte is de jethelm uitgevoerd met een handige gemakkelijk bedienbare microbuckle kinband sluiting.  

Specificaties :

 • Polycarbonaat buitenschaal
 • Aerodynamisch
 • 2 maten buitenschaal
 • Comfortabele kwickwick2 binnenvoering
 • Intern zonnevizier
 • Ellip-TEC systeem Boven-, zij- en achterventilatie
 • Micrometric Automatische kinband gesp voor quick release en nauwkeurige afstelling.
 • Gewicht: 1300g
 • ECE 220-06  goedgekeurd
 • Beschikbare maten van  XS tot XXL
 • Krasbestendig vizier
 • Bluetooth voorbereiding
 • Brildrager vriendelijk
 • 5 jaar garantie
 • Art : 183-424
 • Andere  jethelmen

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. In slechts enkele jaren tijd is Scorpion gestegen naar de top vijf van top producenten. Scorpion levert een complete lijn motorhelmen: integraalhelmen, systeemhelmen, modulaire helmen en tevens jethelmen. Daarnaast levert Scorpion ook een lijn accessoires voor deze helmen.

Productspecificaties

EAN
3399990108344

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm
ScorpionScorpion EXO-CITY 2 Short motorhelm

Compacte jethelm met lang vizier

€159,90 Incl. btw