Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

XPD XP3-S motorlaarzen SALE

17% sale
Productomschrijving
XPD XP3-S motorlaarzen SALE Sportieve laars van XPD voorzien van alle bescherming die je nodig hebt. Verstevigingen op de neus, enkel, scheenbeen, kuitbeen en hak. De vinnen achterop de laars zijn voor de aerodynamica. Voorzien van een wisselbare toeslider. De XPD XP3-S motorlaarzen SALE zijn doorgaans vrij licht van gewicht, maar wel steviger en ...

XPD XP3-S motorlaarzen SALE

Sportieve laars van XPD voorzien van alle bescherming die je nodig hebt. Verstevigingen op de neus, enkel, scheenbeen, kuitbeen en hak. De vinnen achterop de laars zijn voor de aerodynamica. Voorzien van een wisselbare toeslider. De XPD XP3-S motorlaarzen SALE zijn doorgaans vrij licht van gewicht, maar wel steviger en strakker dan toerlaarzen. De zool is vlak voor een goed gevoel met de voetstepjes en pedalen en ze zijn voorzien van toesliders zodat je in het betere bochtenwerk niet door de teen van de laars heen slijt. De XPD XP3-S motorlaarzen SALE zorgen ervoor dat je vol vertrouwen de volgende bocht in kunt duiken! 

Deze XPD XP3-S motorlaarzen SALE voorzien jou dus van alles wat je nodig hebt om jouw snelste tijd aan te scherpen, of dat nu op het circuit is of op je dagelijkse route naar je werk. Qua bescherming zijn ze voorzien van enkel cup, hiel cup, scheenbeschermer, teen bescherming, teen slider en dat geeft een veilig gevoel. Ze sluiten strak aan om je voeten, maar ze hebben uiteraard wel rekening gehouden met het feit dat je je leren broek in de laars wilt dragen. De sluiting met rits zorgt dat ze goed op hun plek blijven zitten, zonder dat ze gaan knellen. De XPD XP3-S motorlaarzen SALE zijn vervaardigd van microfiber. Deze specifieke uitvoering van de XP3-S komt in de kleurstelling zwart en wit-zwart.

Eigenschappen :

 • Suede leer (afwerking flexibeler)
 • Microvezel en geventileerde microvezel
 • Polyurethaan beschermers ter hoogte van de malleolus, scheenbeen en hiel
 • Sliders van roestvrij staal
 • Zoneflex
 • Flexibele vulling op enkelniveau
 • Sluiting en bevestiging met klittenband
 • Ritssluiting aan de zijkant
 • Race buitenzool van gevulkaniseerd rubber
 • Nylon binnenzool met Air Tech-systeem om ventilatie te bevorderen
 • Ventilatie
 • CE EN 13634:2002 gecertificeerd:
 • Luchtafzuiging ter hoogte van de hiel
 • Mooi in cobinatie met het  Revit Apex one piece motorpak

XPD

Geïnspireerd door het innovatieve ontwerp, de cultuur en de volledig Italiaanse kennis op het gebied van motorrijden, zal Xpd een solide aanbod creëren in alle sectoren van mobiliteit op wielen, waarbij onderzoek wordt gericht op maximale veiligheid en innovatie om rijders de beste laarzen te bieden om hun voeten en voeten te beschermen. vrij genieten van hun rit. Ons merk en onze producten worden geboren op racecircuits, waar rijders worden opgeroepen om zichzelf tot het uiterste te drijven en waar een voetblessure een heel seizoen kan kosten. Daarom is onze reden van leven voetbescherming in alle omstandigheden. Maar we stoppen niet bij racen. Onze meest veeleisende race is om bij de tijd te blijven en te voldoen aan de behoeften van degenen die in deze steeds veranderende wereld reizen, op elk type tweewielig voertuig. Iedereen die houdt van "snelheid op wielen" reizen, heeft één zekerheid: met Xpd kunnen ze het veilig doen.

Onlangs bekeken

XPD XPD XP3-S motorlaarzen SALE
XPDXPD XP3-S motorlaarzen SALE

Sportieve laars van XPD voorzien van alle bescherming

€299,90€249,90 Incl. btw