Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

ABUS Granit Victory XPLUS 68 ROLL-UP schijfremslot

10% sale
ABUS ABUS Granit Victory XPLUS 68 ROLL-UP schijfremslot
Productomschrijving
ABUS Granit Victory XPlus 68 Roll-Up  schijfremslot Abus is een bekend en gedegen merk in de wereld van de diefstalpreventie en vooral bekend van sterke sloten. ABUS sloten staan garant voor absolute topkwaliteit. De Granit Victory Xplus 68 van ABUS behoort met het veiligheidsniveau 16 tot de meest veilige, die ABUS heeft voor motorfietsen De afg...

ABUS Granit Victory XPlus 68 Roll-Up  schijfremslot

Abus is een bekend en gedegen merk in de wereld van de diefstalpreventie en vooral bekend van sterke sloten. ABUS sloten staan garant voor absolute topkwaliteit. De Granit Victory Xplus 68 van ABUS behoort met het veiligheidsniveau 16 tot de meest veilige, die ABUS heeft voor motorfietsen De afgeronde vorm maakt het voor dieven lastig de Granit ABUS Granit Victory XPlus 68 Roll-Up  schijfremslot aan te vallen. De 14 mm dikke slotpen van gehard staal maakt direct duidelijk wie eigenaar is van uw bike (ook verkrijgbaar met halve penkop bij zeer kleine afstanden tot de vork).

Een ABUS XPlus cilinder voorkomt picking-aanvallen. En omdat het vastzetten met een ketting beter is dan alleen afsluiten, is het ABUS Granit Victory XPlus 68 Roll-Up schijfremslot ook verkrijgbaar als kettingcombinatie. Een sleutel met LED-lamp en een Memory Cable, die u er slim aan herinnert uw GRANIT™ Victory XPlus 68 voor de start te verwijderen, worden meegeleverd. Bij "Roll Up" uitvoering is de Memory Cable in het slothuis geintegreerd. De sleutels komen samen met een specifieke code die het bij eventueel verlies van één van de twee exemplaren makkelijk maakt om een nieuwe te laten bijmaken.

Eigenschappen:

 • ABUS sloten staan garant voor absolute topkwaliteit
 • ART 4 gekeurd
 • Veiligheidsniveau 16
 • 14 mm dikke slotpen van gehard staal
 • ABUS XPlus cilinder voorkomt picking-aanvallen
 • Sleutels met specifieke code
 • Sleutel met LED-lamp
 • Incl memory cable
 • Ook verkrijgbaar als kettingcombinatie
 • Ook verkrijgbaar met halve penkop
 • Bij "Roll Up" uitvoering is de Memory Cable in het slothuis geintegreerd
 • Abus Victory X-Plus 68 half remschijfslot

ABUS

ABUS is een Duitse leverancier van beveiligingsproducten en fabrikant van sloten en kettingen, opgericht in 1924 en gevestigd in de stad Wetter (Ruhr) in het Ruhrgebied in Noordrijn-Westfalen. De naam ABUS is een acroniem voor August Bremicker und Söhne KG. ABUS is gespecialiseerd in veiligheidssloten voor deuren en ramen, hangsloten en sloten voor fietsen, scooters, motorfietsen, quads en boten.

Onlangs bekeken

ABUS ABUS Granit Victory XPlus 68 Roll-Up schijfremslot
ABUSABUS Granit Victory XPlus 68 Roll-Up schijfremslot

ABUS sloten staan garant voor absolute topkwaliteit

€115,95 Incl. btw