Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Putoline Put Off Bike Cleaner

10% sale
Productomschrijving
Putoline Put Off Bike Cleaner Putoline Put Off Bike Cleaner is een super efficinte totaalreiniger voor motoren, quads, fietsen etc. De geconcentreerde formule, voorzien van Nano Tech componenten, zorgt voor een veilige en zeer krachtige reiniging en daarnaast een langdurige bescherming. Kortom een must voor elke motorrijder. Eigenschappen: Gar...

Putoline Put Off Bike Cleaner

Putoline Put Off Bike Cleaner is een super efficinte totaalreiniger voor motoren, quads, fietsen etc. De geconcentreerde formule, voorzien van Nano Tech componenten, zorgt voor een veilige en zeer krachtige reiniging en daarnaast een langdurige bescherming. Kortom een must voor elke motorrijder.

Eigenschappen:

 • Garandeert veilige en krachtige reiniging.
 • Zorgt voor langdurige bescherming.
 • Geschikt voor gevoelige oppervlakken als magnesium, geanodiseerde elementen en aluminium.
 • Voorkomt de hechting van vuil.
 • Vergemakkelijkt reinigen.
 • Verstuif op het te reinigen oppervlak.
 • Spoel af met een krachtige waterstraal.
 • Behandel hardnekkig vuil met een borstel of spons.
 • Let op! Niet gebruiken op onbeschermde, spiegelende oppervlakken.
 • Andere onderhoudsmiddelen

Putoline

In 1970 is Jan Put de grondlegger en naamgever van Putoline Oil. Het assortiment bestaat in die tijd uit smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen. Maar Jan heeft een passie voor MX en het assortiment wordt al snel uitgebreid met specifieke producten voor MX-motoren. In korte tijd groeit Putoline Oil uit tot een begrip. Begin jaren ’80 gaat Putoline Oil de grens over en zijn de exportactiviteiten een feit. In de jaren daarna wordt de productrange steeds verder uitgebreid en groeit het lijstje exportlanden gestaag. Inmiddels hebben we ’s werelds grootste assortiment motorfietssmeermiddelen en onderhoudsproducten én worden onze producten geëxporteerd naar bijna 40 landen!

Onlangs bekeken

Putoline Putoline Put Off Bike Cleaner
PutolinePutoline Put Off Bike Cleaner

Garandeert veilige en krachtige reiniging.

€9,95 Incl. btw