Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

ABUS 37/60 GRANIT HB PRO MAXI schijfremslot

10% sale
ABUS ABUS 37/60 GRANIT HB PRO MAXI schijfremslot
Productomschrijving
ABUS 37/60 GRANIT HB PRO MAXI schijfremslot Het ABUS 37/60 GRANIT HB PRO MAXI schijfremslot biedt topbeveiling tegen het onrechtmatig gebruik van uw motor. Het slot is ART 4 goedgekeurd (toelatingsnr. MBT 4027). Op de veiligheidsschaal van ABUS wordt dit slot ingeschaald op level 15.  Het slothuis en de beugel zijn gemaakt van gehard speciaals...

ABUS 37/60 GRANIT HB PRO MAXI schijfremslot

Het ABUS 37/60 GRANIT HB PRO MAXI schijfremslot biedt topbeveiling tegen het onrechtmatig gebruik van uw motor. Het slot is ART 4 goedgekeurd (toelatingsnr. MBT 4027). Op de veiligheidsschaal van ABUS wordt dit slot ingeschaald op level 15

Het slothuis en de beugel zijn gemaakt van gehard speciaalstaal. Het ABUS 37/60 GRANIT HB PRO MAXI schijfremslot is rondom beveiligd tegen uitboren en de beugel is voorzien van dubbele vergrendeling. De ABUS Plus cilinder biedt hoge bescherming tegen manipulatie zoals picking. Het slothuis is ergonomisch vormgegeven dankzij de rubberen inlays. Het stofkapje beschermt de cilinder tegen stof, water en vuil. De binnenmaat van de beugel is 73 x 11-28 mm (h x b). De beugeldikte is 13 mm. Het slot weegt 0,64 kg.

Het ABUS 37/60 GRANIT™ QUICK MAXI schijfremslot wordt geleverd inclusief ‘memory clip reminder’ die u eraan herinnert het slot te verwijderen alvorens weg te rijden. Ook ontvangt u bij levering twee sleutels en een beschermtasje voor eenvoudig en veilig transport.

Eigenschappen:

  • 13 mm dikke beugel met beugelbescherming
  • Dubbele vergrendeling van de beugel in het slothuis
  • De beugel, het slothuis en de interne elementen van het slotmechanisme van gehard speciaalstaal
  • Ergonomische vormgeving van het slothuis door rubber inlays geven een goede hamdeling
  • ABUS Plus cilinder biedt hoge bescherming tegen manipulatie, b.v. picking
  • Het slot wordt geleverd met twee sleutels
  • ABUS Code Card voor extra of vervangende sleutel
  • Memory kabel als reminder om het slot te verwijderen alvorens weg te rijden
  • Tevens verkrijgbaar in de  Mini-variant

Abus

Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor het prettige gevoel van veiligheid. Als Duitse kwaliteitsfabrikant let ABUS bij zijn producten op een goede betrouwbaarheid en duurzaamheid met tegelijkertijd een eenvoudige bediening. De August Bremicker Shne KG, afgekort ABUS, heeft zich in de loop van meer dan 85 jaar van producent van traditionele hangsloten tot toonaangevend merk voor preventieve beveiligingstechnologien op gebied van huisbeveiliging en mobiele beveiliging ontwikkeld. Gekarakteriseerd door het motto Veiligheid een prettig gevoel.

Onlangs bekeken

ABUS ABUS 37/60 GRANIT HB PRO MAXI schijfremslot
ABUSABUS 37/60 GRANIT HB PRO MAXI schijfremslot

Topbeveiling tegen het onrechtmatig gebruik van uw motor

€139,95 Incl. btw