Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Modeka Doc Silver reflectievest

10% sale
Productomschrijving
Modeka Doc Silver reflectievest Dit Modeka Doc Silver reflectievest is een reflectievest waarmee je overdag iets minder en ’s nachts  meer opvallend door het verkeer rijdt. Ga het maar eens na: hoewel een traditioneel, fluogeel reflecterend jasje overdag zeer duidelijk is, voegt het fluogele vaak weinig toe aan de zichtbaarheid wanneer het donk...

Modeka Doc Silver reflectievest

Dit Modeka Doc Silver reflectievest is een reflectievest waarmee je overdag iets minder en ’s nachts  meer opvallend door het verkeer rijdt. Ga het maar eens na: hoewel een traditioneel, fluogeel reflecterend jasje overdag zeer duidelijk is, voegt het fluogele vaak weinig toe aan de zichtbaarheid wanneer het donker wordt. Het zijn wel de specifieke stroken reflectiemateriaal die dan oplichten. Dan kiest Modeka met de Doc Silver voor een andere insteek: alles reflecteert. En tegelijk blijf je overdag net iets discreter. Als het dus het fluogele aspect is dat je ervan weerhoudt een extra zichtbaar jasje aan te trekken, dan is dat vanaf nu meteen ook geen excuus meer. Hoewel je het Modeka Doc Silver reflectievest perfect mag en kan aantrekken voor een rondje hardlopen, is het in de eerste plaats natuurlijk een motorjasje. Dat betekent: met elastische zijpanelen die het goed laten aansluiten en velcrostroken op de flanken die extra aanpassingsmogelijkheden toelaten. Geen geflapper dus onderweg. 

Eigenschappen:

  • Modeka reflecterend vest.
  • Opvallend in het donker
  • Zelfreflecterende coating elastische panelen.
  • Overdag grijs, 's nachts lichtgevend.
  • Buitenmateriaal: 100% polyester
  • Voering: 100% polyester.
  • Elastische panelen
  • Velcrostroken
  • Onze andere reflectievesten

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en ook brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu ook een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortimen

Productspecificaties

EAN
4045765153130

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Doc Silver reflectievest
ModekaModeka Doc Silver reflectievest

Meer opvallend als je in het donker rijdt

€34,90 Incl. btw