Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open! 11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open! 11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open!

Bertoni Antifog AF125C Motorbril

Productomschrijving
Bertoni Antifog AF125C MotorbrilEen speciale hars wordt toegepast om de condensatie op de oppervlakten van de lenzen, die door thermische veranderingen worden veroorzaakt, te verdrijven. De Bertoni Antifog AF125C Motorbril is een sportbril met 2,2 mm slagvaste lenzen met antischimmelcoating. Dat is een behandeling voor gebruik onder een helm of vo...

Bertoni Antifog AF125C Motorbril

Een speciale hars wordt toegepast om de condensatie op de oppervlakten van de lenzen, die door thermische veranderingen worden veroorzaakt, te verdrijven. De Bertoni Antifog AF125C Motorbril is een sportbril met 2,2 mm slagvaste lenzen met antischimmelcoating. Dat is een behandeling voor gebruik onder een helm of voor activiteiten die thermische schokken en ook condensatie veroorzaken. Bovendien is de binnenkant bedekt met zeer comfortabel en afneembaar neopreen. Die verhoogt de windbestendigheid, anti-stof en ook anti zweet van het product. Aanbevolen voor motorrijden. De lens voldoet aan ECE-, FDA- en ANSI-normen en 100% UV-bescherming.

Eigenschappen :

  • Windstopper Anticrash zonnebril voor motorrijden - veiligheid en ook sport.
  • Polycarbonaat anticrash lenzen 2,2 mm dik.
  • Inclusief afneembaar anti  zweet wind- en stofschuim.
  • Frame: zwart "soft touch" -effect.
  • Lens: rook-antikalk.
  • Lens voldoet aan ECE-, FDA- en ANSI-normen
  • Antischimmelcoating
  • 100% UV-bescherming

Bertoni Eyewear

Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen daardoor ook problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, bovendien gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en de polariserende Bertoni lenzen bieden extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV stralen.

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni Antifog AF125C Motorbril
BertoniBertoni Antifog AF125C Motorbril

Antifog AF125C zwart - getint

€45,00 Incl. btw