Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bertoni Antifog AF125C Motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni Antifog AF125C Motorbril Een speciale hars wordt toegepast om de condensatie op de oppervlakten van de lenzen, die door thermische veranderingen worden veroorzaakt, te verdrijven. De Bertoni Antifog AF125C Motorbril is een sportbril met 2,2 mm slagvaste lenzen met antischimmelcoating. Dat is een behandeling voor gebruik onder een helm of v...

Bertoni Antifog AF125C Motorbril

Een speciale hars wordt toegepast om de condensatie op de oppervlakten van de lenzen, die door thermische veranderingen worden veroorzaakt, te verdrijven. De Bertoni Antifog AF125C Motorbril is een sportbril met 2,2 mm slagvaste lenzen met antischimmelcoating. Dat is een behandeling voor gebruik onder een helm of voor activiteiten die thermische schokken en ook condensatie veroorzaken. Bovendien is de binnenkant bedekt met zeer comfortabel en afneembaar neopreen. Die verhoogt de windbestendigheid, anti-stof en ook anti zweet van het product. Aanbevolen voor motorrijden. De lens voldoet aan ECE-, FDA- en ANSI-normen en 100% UV-bescherming.

Eigenschappen :

  • Windstopper Anticrash zonnebril voor motorrijden - veiligheid en ook sport.
  • Polycarbonaat anticrash lenzen 2,2 mm dik.
  • Inclusief afneembaar anti  zweet wind- en stofschuim.
  • Frame: zwart "soft touch" -effect.
  • Lens: rook-antikalk.
  • Lens voldoet aan ECE-, FDA- en ANSI-normen
  • Antischimmelcoating
  • 100% UV-bescherming

Bertoni Eyewear

Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen daardoor ook problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, bovendien gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. 

Productspecificaties

EAN
8033706254462

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni Antifog AF125C Motorbril
BertoniBertoni Antifog AF125C Motorbril

Antifog AF125C zwart - getint

€45,00 Incl. btw