Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bertoni Antifog AF150C Motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni Antifog AF150C Motorbril De Bertoni Antifog AF150C Motorbril is een winddichte sportzonnebril met een anticondens-lens. Dankzij de aansluitende klemmen zal de bril bovendien een perfecte en comfortabele pasvorm onder de helm hebben. Door het ontbreken van het voorste frame is er ruimte voor ventilatie wat de vorming van condensatie voorkom...

Bertoni Antifog AF150C Motorbril

De Bertoni Antifog AF150C Motorbril is een winddichte sportzonnebril met een anticondens-lens. Dankzij de aansluitende klemmen zal de bril bovendien een perfecte en comfortabele pasvorm onder de helm hebben. Door het ontbreken van het voorste frame is er ruimte voor ventilatie wat de vorming van condensatie voorkomt. De lenzen met anti-condens worden behandeld met een speciale hars. Deze verwijdert de condensatie die zich op de lensoppervlakken vormt in overgang van koud naar warm. Dit om ten allen tijde een perfect zicht te hebben. Ook wordt een speciale hars toegepast om de condensatie op de oppervlakten van de lenzen, die dus door thermische veranderingen worden veroorzaakt, te verdrijven.

Eigenschappen :

  • Sterke polycarbonaat lens met een dikte van 2,2 mm
  • Perfecte en comfortabele pasvorm onder de helm
  • Winddichte sportzonnebril met een anticondens-lens
  • 100 % UV-bescherming
  • Optische ondersteuning beschikbaar en ook inbegrepen
  • Beschermt de ogen tegen wind en slecht weer
  • Verbeterd het zicht

Bertoni Eyewear

Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en de polariserende Bertoni lenzen bieden bovendien extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV stralen.

Productspecificaties

EAN
8033706254851

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni Antifog AF150C Motorbril
BertoniBertoni Antifog AF150C Motorbril

Beschermt de ogen tegen wind en slecht weer

€49,00 Incl. btw