Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Claw belt connector

11% sale
Productomschrijving
Claw belt connector De Claw belt connector is het handige hulpmiddel om je motorjeans met je jas te verbinden. De eigen riem haal je door de connector, de rits kun je vastritsen aan de korte verbindingsrits als die aan je motorjas zit. Mocht dit niet zo zijn dan kun je het bovenste gedeelte in je motorjas naaien. Zo kun je dus elke jas aan je jean...

Claw belt connector

De Claw belt connector is het handige hulpmiddel om je motorjeans met je jas te verbinden. De eigen riem haal je door de connector, de rits kun je vastritsen aan de korte verbindingsrits als die aan je motorjas zit. Mocht dit niet zo zijn dan kun je het bovenste gedeelte in je motorjas naaien. Zo kun je dus elke jas aan je jeans vast ritsen. Dit zit comfortabel maar nog veel belangrijker; bij een eventuele schuiver is de rug beschermd door de jas ! De Claw belt connector is gemaakt voor een riem tot ongeveer 6 cm dit is de breedte van de gemiddelde riem.

Eigenschappen :

  • Gemaakt van 100% leer
  • Geschikt voor de meeste riemen (tot 6 cm breed)
  • Kleur is zwart en bruin
  • Incl. rits om in een jas te bevestigen
  • Zeer comfortabel
  • Mooi in combinatie met de  Modeka Glenn 2 motorjeans

Claw

De CLAW Collection, is een complete lijn kwaliteits- motorkleding voor heren en dames . Veel motorkleding in  grote maten maar ook in korte- en lengtematen. En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste motormode en bovendien zijn ze erin geslaagd de motorkleding lekker betaalbaar te houden. Alle producten van CLAW zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dan ook voorop. Ga ook goed beschermd de weg op met een veilig gevoel. 

Productspecificaties

EAN
8720707362936

Onlangs bekeken

Claw Claw belt connector
ClawClaw belt connector

Het handige hulpmiddel om je motorjeans met je jas te verbinden

€19,95 Incl. btw