Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Midland BT Go Universeel intercomsysteem

10% sale
Productomschrijving
Midland BT Go Universeel intercomsysteem Het Midland BT Go Universeel intercomsysteem wordt geleverd met twee microfoons, waaronder een integrale helm-boommicrofoon voor systeemhelmen en een microfoon geschikt voor jet-helmen. Hierdoor kun je het intercomsysteem eenvoudig aanpassen aan jouw helmtype. Ontdek de indrukwekkende mogelijkheden van d...

Midland BT Go Universeel intercomsysteem

Het Midland BT Go Universeel intercomsysteem wordt geleverd met twee microfoons, waaronder een integrale helm-boommicrofoon voor systeemhelmen en een microfoon geschikt voor jet-helmen. Hierdoor kun je het intercomsysteem eenvoudig aanpassen aan jouw helmtype.

Ontdek de indrukwekkende mogelijkheden van de stereo luidsprekers met een diameter van 40 mm, waarmee je geniet van een rijke en heldere geluidservaring. Deze geavanceerde luidsprekers zijn ontworpen voor ultiem luisterplezier tijdens je motoravonturen.

Met het Full-duplex intercomsysteem kun je moeiteloos gelijktijdig communiceren tijdens de intercomverbinding, met een indrukwekkend bereik van 200 meter. Het Midland BT Go Universeel intercomsysteem zorgt voor naadloze gesprekken terwijl je onderweg bent.

De Bluetooth® Version 3.0 stereo biedt veelzijdige connectiviteitsopties, waaronder headset, hands-free, en A2DP en AVRCP-protocollen. Hierdoor kun je niet alleen genieten van je favoriete muziek, maar ook handsfree bellen en navigatie-instructies ontvangen.

Een unieke eigenschap van het Midland BT Go Universeel intercomsysteem is het TALK 2 ALL-systeem, met twee universele intercomkanalen waarmee je kunt pairen met willekeurige andere merken. Dit vergroot de flexibiliteit en maakt communicatie met verschillende apparaten mogelijk.

Met een indrukwekkende werktijd van 8 uur ben je verzekerd van langdurig gebruik tijdens je motorritten. Daarnaast is het systeem waterdicht, waardoor je ook in diverse weersomstandigheden ongestoord kunt blijven communiceren.

Houd er rekening mee dat dit pakket is ontworpen voor één persoon. Als je met twee personen wilt communiceren, dien je twee stuks aan te schaffen om het volledige communicatiegemak te ervaren. Kortom, de Tereo luidsprekers bieden een geavanceerde en veelzijdige oplossing voor motorrijders die streven naar optimale connectiviteit en communicatie onderweg.

Eigenschappen:

  • Stereo luidsprekers 40mm
  • Full-duplex intercom: gelijktijdig spreken tijdens de intercom verbinding 200M
  • Bluetooth® Version 3.0 stereo (headset/hands-free/A2DP, AVRCP protocol)
  • TALK 2 ALL: Midland intercoms hebben twee universal intercom kanalen om te kunnen pairen met willekeurige andere merken.
  • 2 Microfoons: Intergraal helm - boom voor systeem/jet helm.
  • Werk tijd: 8 uren
  • Waterproof
  • Dit pakket is voor 1 persoon, met 2 personen communiceren dan dient u 2 stuks aan te schaffen.
  • Andere communicatie systemen

Mdland

Midland is al jaren een bekende speler op de markt van communicatie. Waar ze in het verleden met name bekend waren door hun portofoon oplossingen zijn ze inmiddels ook actief op de Bluetooth-markt. De systemen beschikken over VOX en automatische volume aanpassing, zijn ook geschikt om met andere merken te communiceren en ze zijn makkelijk te monteren. Via een app kun je aanpassingen doen in de instellingen, daarnaast kun je de firmware te updaten

Productspecificaties

EAN
8011869201059

Onlangs bekeken

Midland Midland BT Go Universeel intercomsysteem
MidlandMidland BT Go Universeel intercomsysteem

Het kleinste intercomsysteem en past op elke helm

€119,95 Incl. btw