Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Motorhoes DS Covers Alfa

11% sale
Productomschrijving
Motorhoes DS Covers Alfa De Alfa is het topmodel buiten motorhoes van DS Covers. Gemaakt van duurzaam 300D polyester en daardoor ideaal voor intensief en langdurig gebruik. Van binnen is de beschermhoes gevoerd met een zachte katoenvoering waardoor de hoes bij wat harder wind niet krast op de lak van de motor. Ten hoogte van de uitlaatposities is ...

Motorhoes DS Covers Alfa

De Alfa is het topmodel buiten motorhoes van DS Covers. Gemaakt van duurzaam 300D polyester en daardoor ideaal voor intensief en langdurig gebruik. Van binnen is de beschermhoes gevoerd met een zachte katoenvoering waardoor de hoes bij wat harder wind niet krast op de lak van de motor. Ten hoogte van de uitlaatposities is de hoes voorzien van hittebestendige panelen, waardoor de hoes na het motorrijden snel over de motor is te plaatsen. De panelen zijn hittebestendig tot 300 °C.  Aan de bovenzijde is de hoes voorzien van ventilatieflappen om condensatie zoveel mogelijk te voorkomen. Tevens is motorhoes is voorzien van stevige metalen ringen, hierdoor kan een kettingsloten doorgehaald worden om diefstal van de hoes te voorkomen. De ALFA motorhoes is leverbaar in 4 maten en past over vrijwel alle motoren.
 
Voor motoren met een topkoffer is er de  Motorhoes DS Covers Alfa voor motor met Topkoffer
 

Eigenschappen :

  • Maximale bescherming tegen regen, stof, UV en vorst
  • Ventilatie tegen condensvorming
  • Metalen slotringen ter voorkoming van diefstal
  • Zachte katoenvoering tegen krassen
  • Hittebestendige panelen op uitlaatposities
  • Elastische zoom voor perfecte omsluiting
  • Verstelbare band met kliksluiting tegen opwaaien
  • Dubbelgestikte naden voor lange levensduur
  • Materiaal: 300D polyester
  • Wordt geleverd in waterdichte opbergzak
 
Meet instructie
 
Bepaal de juiste grootte van de hoes door het meten van de lengte, breedte en hoogte van uw motorfiets en te vergelijken met de afmetingen in de onderstaande tabel. De juiste maat heeft een lengte die ongeveer 5-10 cm langer dan de lengte motor. Voor een goede ventilatie, raden wij aan om de hoes ongeveer 10-20 cm van de grond te hebben. Op deze manier kan de lucht de cover hieronder opgeven en laat het deksel door de ventilatieopeningen aan de top. Als de afmetingen tussen twee maten liggen, kies dan de grootste van de twee. Omdat de rand is elastisch, zal de motorhoes DS Covers Alfa hoes altijd goed passen. Twijfelt u over de maat? Bel of mail ons gerust even!

 

 LengteBreedteHoogte
Maat M203 cm89 cm120 cm
Maat L229 cm99 cm125 cm
Maat XL246 cm104 cm127 cm
Maat XXL264 cm105 cm130 cm

DS Covers Motorhoezen

DS Covers ontwikkeld hoogwaardige en duurzame beschermhoezen voor tweewielers. De sterke covers beschermen motor, scooter of fiets tegen de invloeden van regen, wind of zand en verkleinen daarbij de kans op krassen of diefstal. Gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit kenmerken DS Covers. De hoezen zijn in verschillende maten beschikbaar waardoor voor iedere tweewieler een passende beschermhoes te vinden is. Hiermee wordt een optimale beschermingsduur, en zo een zo lang mogelijke levensduur van de tweewieler verzekert.

Onlangs bekeken

DS Covers Motorhoes DS Covers Alfa
DS CoversMotorhoes DS Covers Alfa

Topmodel motorhoes voor buiten

€99,95 Incl. btw